;

Din 23 septembrie veți putea urmări din nou în cinematografe cel mai de succes film din toate timpurile, câștigător al premiului Oscar®, „Avatar”, după 13 ani de la lansarea sa oficială din decembrie 2009, într-o variantă remasterizată, 4K HDR (High Dynamic Range), cu sunet actualizat și efecte speciale. Cinefilii vor avea din nou ocazia să călătorească în 3D prin Univers până la îndepărtata planetă Pandora, în anul 2154.

Ce e de știut:

Titlu original: Avatar

Premiera: 23 septembrie 2022

Formate: 2D subtitrat, 2D dublat, 3D subtitrat, 3D dublat, 3D dublat în HU, 4DX 3D subtitrat, IMAX 3D subtitrat

Distribuit de Forum Film România

Echipa:
Regizor: James Cameron

Scenariu: James Cameron

Producători: James Cameron, Jon Landau

Producători executivi: Laeta Kalogridis, Colin Wilson

Staruri: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver

O producție: Twentieth Century Fox, Dune Entertainment, Lightstorm Entertainment

Scris și regizat de câștigătorul premiului Oscar®  James Cameron, „Avatar” îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez și Sigourney Weaver. James Cameron și Jon Landau sunt producătorii filmului.

Nominalizat la nouă premii Oscar®, inclusiv cel mai bun film și cel mai bun regizor, filmul a câștigat trei premii Oscar®, pentru cea mai bună imagine, cea mai bună scenografie și cele mai bune efecte vizuale.

Este o ocazie bună pentru a retrăi emoțiile, suspansul și pentru a vă aduce aminte de lumea de pe Pandora, înainte de mult așteptata continuare „Avatar: Calea Apei”, care va putea fi vizionat exclusiv la cinema din 16 decembrie 2022.

Urmărește-ne pe 

Urmărește-ne pe 

Urmărește-ne pe