AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT.
Critici de film, influenceri și vedete s-au reunit în sala de cinema pentru a viziona în premieră în România partea a doua a filmului Avatar, după 13 ani de așteptare.

Vezi mai multe imagini de la evenimentul de lansare în România►

Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: Calea Apei” începe să spună povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmăresc, lucrurile pe care sunt dispuși să le facă pentru a se proteja reciproc, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

Sam Worthington
Zoe Saldaña
Sigourney Weaver
Stephen Lang
Cliff Curtis
Joel David Moore
CCH Pounder
Edie Falco
Jemaine Clement
Giovanni Ribisi
Kate Winslet

Regizori
James Cameron

Scenariu
James Cameron
Josh Friedman

Producător
James Cameron
Jon Landau

Producători executivi
David Valdes
Richard Baneham

O producție
20th Century Studios
TSG Entertainment
Lightstorm Entertainment

Titlu original
Avatar: The Way of Water

Premiera
16 decembrie 2022

Formate
2D subtitrat
3D subtitrat
3D dublat
IMAX 3D subtitrat
4DX 3D subtitrat
3D dublat HU

Distribuit de
Forum Film România

URMĂREȘTE-NE PE  

Încă o dată, Pandora e cuprinsă de amenințarea lumii umane, care invadează și distruge totul în calea sa. Pentru a-și apăra planeta luptă poporul Na’vi, care acum îl include și pe Jake Sully – Sam Worthington. Alături de Neytiri – Zoe Saldaña, cei doi ar face orice pentru a-și proteja familia.

Descoperă lumea oceanică a clanului Metkayina, stăpânii apelor periculoase ale Pandorei – exclusiv la cinema din 16 decembrie. ►

„A trebuit să mă gândesc mult și bine dacă vreau cu adevărat să fac această continuare a celui mai mare succes din istoria cinematografului. Presiunea era uriașă. Și la fel erau și așteptările. Le-am spus producătorilor: bine, o fac, dar nu vreau să fac doar un film, vreau să spun o poveste mare”.

James Cameron revine ca să reinventeze cinematograful. Încă o dată. ►

„Sunt copleșită de emoție doar vorbind despre asta, pentru că am putut viziona 20 de minute din film, chiar înainte de încheierea anului trecut”, a spus ea. „Și am rămas fără cuvinte. Am fost emoționată până la lacrimi. Cred că va trebui să te pregătești pentru această vizionare, dar va fi o aventură pe care nu o vei uita niciodată.”

Zoe Saldaña o interpretează pe Neytiri în epicul SF a lui James Cameron – exclusiv la cinema din 16. 12. 2022. ►

Apariția primului film „Avatar” în Statele Unite, în 2009, a fost un moment fără precedent, rulând în cinematografe timp de peste 10 luni de la lansare.
După 13 ani, 20th Century Studios a lansat primele imagini din Avatar 2, filmul lui James Cameron. Acesta marchează continuarea mult așteptată a filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile, titlul oficial fiind „Avatar: Calea Apei”.

Filmul va avea premiera exclusiv în cinematografe din 16 decembrie. ►

URMĂREȘTE-NE PE