Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: Calea Apei” începe să spună povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmăresc, lucrurile pe care sunt dispuși să le facă pentru a se proteja reciproc, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Avatar: The Way of Water

Premiera: 16 decembrie 2022

Formate: 2D subtitrat, 3D subtitrat, 3D dublat, IMAX 3D subtitrat, 4DX 3D subtitrat, 3D dublat HU

Distribuit de Forum Film România

ECHIPA:

Regizori: James Cameron

Scenariu: James Cameron, Josh Friedman

Producători: James Cameron, Jon Landau

Producători executivi: David Valdes, Richard Baneham

Staruri: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, Kate Winslet

O producție: 20th Century Studios, TSG Entertainment, Lightstorm Entertainment

Urmărește-ne pe 

Încă o dată, Pandora e cuprinsă de amenințarea lumii umane, care invadează și distruge totul în calea sa. Pentru a-și apăra planeta luptă poporul Na’vi, care acum îl include și pe Jake Sully – Sam Worthington. Alături de Neytiri – Zoe Saldaña, cei doi ar face orice pentru a-și proteja familia.

Descoperă lumea oceanică a clanului Metkayina, stăpânii apelor periculoase ale Pandorei – exclusiv la cinema din 16 decembrie. ►

„A trebuit să mă gândesc mult și bine dacă vreau cu adevărat să fac această continuare a celui mai mare succes din istoria cinematografului. Presiunea era uriașă. Și la fel erau și așteptările. Le-am spus producătorilor: bine, o fac, dar nu vreau să fac doar un film, vreau să spun o poveste mare”.

James Cameron revine ca să reinventeze cinematograful. Încă o dată. ►

„Sunt copleșită de emoție doar vorbind despre asta, pentru că am putut viziona 20 de minute din film, chiar înainte de încheierea anului trecut”, a spus ea. „Și am rămas fără cuvinte. Am fost emoționată până la lacrimi. Cred că va trebui să te pregătești pentru această vizionare, dar va fi o aventură pe care nu o vei uita niciodată.”

Zoe Saldaña o interpretează pe Neytiri în epicul SF a lui James Cameron – exclusiv la cinema din 16. 12. 2022. ►

Apariția primului film „Avatar” în Statele Unite, în 2009, a fost un moment fără precedent, rulând în cinematografe timp de peste 10 luni de la lansare.
După 13 ani, 20th Century Studios a lansat primele imagini din Avatar 2, filmul lui James Cameron. Acesta marchează continuarea mult așteptată a filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile, titlul oficial fiind „Avatar: Calea Apei”.

Filmul va avea premiera exclusiv în cinematografe din 16 decembrie. ►

AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT.
Critici de film, influenceri și vedete s-au reunit în sala de cinema pentru a viziona în premieră în România partea a doua a filmului Avatar, după 13 ani de așteptare.

Vezi mai multe imagini de la evenimentul de lansare în România►

Urmărește-ne pe