Ron o ia razna

Barney, un școlar de 11 ani, îl primește pe Ron, un robot care funcționează defectuos și nu își poate controla setările. Barney va încerca să-l învețe pe Ron cum să fie om.

Ultimul Duel

În Franța secolului al XIV-lea, cavalerul Jean de Carrouges, îl provoacă pe prietenul și scutierul său Jacques Le Gris la duel, ultimul duel judiciar permis de regele francez și de Parlamentul din Paris.

Familia Addams 2

Filmul este continuarea animației din 2019 „Familia Addams”.

Nu e vreme de murit

Bond a părăsit serviciile secrete, însă liniștea lui este de scurtă durată. El este nevoit să plece pe urmele unui ticălos misterios, înarmat cu o nouă tehnologie periculoasă.

Spirite întunecate

O profesoară și fratele ei, șeriful unui orășel din Oregon, descoperă un băiețel enigmatic, care ascunde un secret înspăimântător.

Eternii

„Eternii” urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului.

Spencer

În 1991, în timp ce petrecea vacanța de Crăciun cu familia regală la moșia Sandringham, prințesa Diana decide să se despartă de prințul Charles.

Encanto

Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice.

Casa Gucci

Pe parcursul a trei decenii de dragoste, trădare, decadență, răzbunare și crimă, vedem cât valorează și cât de departe poate ajunge o familie obsedată de control.

FILMBUZZ
6 motive pentru care Familia Addams 2 e de neratat la cinema

6 motive pentru care Familia Addams 2 e de neratat la cinema

La timp pentru un Halloween de neuitat, Familia Addams revine în cinematografe cu o serie de aventuri neașteptate, amuzante și captivante. Cea mai ciudată familie de pe ecran te așteaptă să li te alături, de data aceasta nu în casa lor înfricoșătoare, ci într-un…...

Cum a redefinit Daniel Craig franciza Bond

Cum a redefinit Daniel Craig franciza Bond

În ciuda unor predecesori iluștri, a unei notorietăți globale sau a unor antecedente care așezaseră franciza Bond într-un anumit tipar, Daniel Craig a ajuns să fie considerat de mulți drept cel mai bun Bond de până acum. Alegerea lui a fost de la controversată până la...

Candyman – groaza are chipul unui om, la cinema

Candyman – groaza are chipul unui om, la cinema

Miturile urbane nu mor niciodată. Chiar și atunci când pare că toată lumea le-a uitat, ele renasc sub formă de povești șoptite la ceas de seară. Și, odată auzite, te urmăresc, la propriu uneori, acasă. Anthony McCoy e un artist de succes, căruia însă, de ceva timp, îi...