Mâinile astea au fost folosite cândva pentru luptă. Acum sunt doar unelte umile pentru pace. Trebuie să-mi dau seama exact cine sunt.

A fost lansat primul teaser trailer pentru „Thor: Iubire și Tunete” de la Studiourile Marvel, oferind indicii mult așteptate despre ceea ce va urma cu Zeul Tunetului.

Filmul îl arată pe Thor (Chris Hemsworth) într-o călătorie diferită de orice a cunoscut până acum – o căutare a păcii interioare. Dar retragerea lui din viața de supererou este întreruptă de un ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Christian Bale), care dorește extincția zeilor. Pentru a combate amenințarea, Thor cere ajutorul Regelui Valkyrie (Tessa Thompson), lui Korg (Taika Waititi) și fostei sale iubite Jane Foster (Natalie Portman), care, spre surprinderea lui Thor, mânuiește în mod inexplicabil ciocanul său magic Mjolnir, ca Puternicul Thor.

Împreună pornesc într-o aventură cosmică terifiantă pentru a descoperi ceea ce l-a făcut pe Gorr să își dorească răzbunarea și pentru a-l opri înainte să fie prea târziu.

Sursa: marvel.com