Ralph rupe netu'

 

GALERIE VIDEO

 

Sinopsis:

“Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită și incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu să supraviețuiască ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, împreună cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camaradă, trebuie să riște totul, navigând prin lumea internetului, în căutarea unei piese de schimb, care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii- ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”

ECHIPA:

Regizor: Phil Johnston, Rich Moore

Scenariu: Phil Johnston, Jim Reardon, Pamela Ribon

Producător: John Lasseter, Brad Simonsen, Clark Spencer

Staruri: Kelly Macdonald, Kristen Bell, Mandy Moore, Auli’i Cravalho, Alan Tudyk, John C. Reilly, Taraji P. Henson, Ming-Na Wen, Sarah Silverman, Jane Lynch, Idina Menzel, Ed O’Neill, Anika Noni Rose, Jack McBrayer, Jodi Benson, Anthony Daniels, Irene Bedard, Jennifer Hale, Paige O’Hara, Ana Ortiz, Rebecca Wisocky, Linda Larkin, Rich Moore, Charles Martinet, Kate Higgins, Katherine Von Till, Della Saba

O producție: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Premiera: 4 IANUARIE 2019

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: 3D

 

 

 

FILMBUZZ

“Casa bântuită”: personajele principale (cele normale, dar anormale la cap și cele paranormale)

“Casa bântuită”: personajele principale (cele normale, dar anormale la cap și cele paranormale)

Gabbie, o mamă singură, împreună cu fiul ei de 9 ani, Travis, angajează un preot, un clarvăzător, un fost om de știință devenit expert în fenomene paranormale și un istoric excentric ca să îndeplinească o misiune pentru care salvatorii de serviciu, ca Ethan Hunt sau James Bond, s-ar dovedi a fi complet neputincioși.