Înainte să te Cunosc

 

VIDEO

 

 

 

 

Sinopsis:

O fată simplă dintr-un orășel este prinsă între doua slujbe fără viitor. Un tânăr bogat și plin de succes este țintuit în scaunul cu rotile de un accident. Fata este angajată temporar pe postul de îngrijitoare chiar în momentul în care tânărul credea că viața pe care o duce nu este de trăit. Legați de circumstanțe dar venind din lumi total diferite colaborarea celor doi nu începe deloc bine. Dar fata devine foarte hotărâtă să îi demonstreze că viața e frumoasă și că merită să fie trăită din plin. Astfel, cei doi, au parte de întâmplări ce le vor modifica felul în care percep lumea, viața și oamenii cum nici măcar nu își puteau imagina.

 

 

 

ECHIPA:

Regizor: Thea Sharrock

Scenariu: Jojo Moyes

Producător:  Sue Baden-Powell, Alison Owen, Karen Rosenfelt

Staruri: Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman, Matthew Lewis, Charles Dance, Brendan Coyle, Janet McTeer, Vanessa Kirby, Stephen Peacocke, Ben Lloyd-Hughes, Lily Travers, Muzz Khan, Verity Marshall, Mohammed Ali, Tony Paul West

O producție: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), New Line Cinema

 

 

 

 

 

 

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Me Before You

Premiera: 01 IULIE 2016

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: normal

 

 

 

 

 

 

FILMBUZZ

Cu „Doctor Strange”, universul Marvel se îmbogățește cu mii de universuri paralele.

Cu „Doctor Strange”, universul Marvel se îmbogățește cu mii de universuri paralele.

Dr. Stephen Strange e un neurochirurg strălucit. Cercetările lui salvează mii de vieți. În mâinile lui care nu tremură niciodată, bisturiul taie mai precis ca un laser. Dar Strange pare să aibă totuși o problemă: aroganța. Aclamat, apreciat, respectat în egală măsură de colegi și de pacienți, Strange devine tot mai cinic și mai distant.