Incredibilii 2

 

GALERIE VIDEO

 

 

Sinopsis:

Familia de super-eroi iubită de toată lumea se întoarce cu o nouă aventură în “Incredibilii 2”. Numai că de data asta, Helen (vocea lui Holly Hunter) e în centrul acțiunii, lăsându-l acasă pe Bob (vocea lui Craig T. Nelson) pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet (vocea lui Sarah Vowell) și Dash (vocea lui Huck Milner) cu actele de eroism ale vieții normale, de zi cu zi.

Adaptarea e grea pentru toată lumea și devine cu atât mai grea cu cât nimeni din familie nu știe care sunt super-puterile bebelușului Jack-Jack, ce apar spontan și imprevizibil. Dar atunci când un nou ticălos urzește un complot genial de periculos, familia de Incredibili și Frozone (vocea lui Samuel L. Jackson), trebuie să găsească o cale de a lucra din nou împreună, ceea ce e mult mai ușor de spus decât de făcut, oricât or fi ei, cu toții, de incredibili.

 

ECHIPA:

Regizor: Brad Bird

Scenariu: Brad Bird

Producător: Nicole Paradis Grindle, John Lasseter, John Walker

Staruri: Samuel L. Jackson, Sophia Bush, Holly Hunter, Catherine Keener, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Isabella Rossellini, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Brad Bird, Sarah Vowell, Huck Milner, Kimberly Adair Clark

O producție: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

 

 

 

 

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Incredibles 2

Premiera: 27 IULIE 2018

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: 3D

 

 

 

 

 

 

FILMBUZZ