Camera Terorii

VIDEO

Sinopsis:

Filmul “Camera Terorii” povestește o întâmplare înfricoșătoare prin care a trecut o familie în propria casă. Căutând un nou început, Dana (Kate Beckinsale) și David, impreuna cu fiul lor Jeremy în varstă de 5 ani se mută în casa lor de vis, un frumos conac vechi din mediul rural.

Ascunsă în pod era o cameră secretă. În urma unor evenimente terifiante și de neexplicat, Dana descoperă cheia pierdută de mult timp a acestei camere și deschide astfel o serie de orori inimaginabile care sunt legate de trecutul înspăimântător al casei dar și al său personal.

ECHIPA:

Regizor: D.J. Caruso

Scenariu: D.J. Caruso, Wentworth Miller

Producător: Sam Englebardt, Ken Halsband, William D. Johnson, Geyer Kosinski, Vincent Newman

Staruri: Kate Beckinsale, Lucas Till, Michaela Conlin, Michael Landes, Gerald McRaney, Marcia DeRousse, Mel Raido, Jennifer Leigh Mann, Melissa Eastwood, Duncan Joiner, Ella Jones, Robert McRary, Chris Matheny

O producție: Demarest Films, Media Talent Group, Relativity Media

 

 

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: The Disappointments Room

Premiera: 28 OCTOMBRIE 2016

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: normal

 

 

 

FILMBUZZ

Cu „Doctor Strange”, universul Marvel se îmbogățește cu mii de universuri paralele.

Cu „Doctor Strange”, universul Marvel se îmbogățește cu mii de universuri paralele.

Dr. Stephen Strange e un neurochirurg strălucit. Cercetările lui salvează mii de vieți. În mâinile lui care nu tremură niciodată, bisturiul taie mai precis ca un laser. Dar Strange pare să aibă totuși o problemă: aroganța. Aclamat, apreciat, respectat în egală măsură de colegi și de pacienți, Strange devine tot mai cinic și mai distant.