Ești gata pentru o nouă producție Marvel Studios? „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” ajunge la cinema din 5 mai și promite să împingă limitele MCU mai departe decât a reușit până acum orice alt film din franciză.

La aproape 6 ani după primul său film, Dr. Stephen Strange ocupă din nou rolul principal pe marele ecran, iar fanii nu vor fi dezamăgiți de evoluția lui. Dacă în „Doctor Strange”, Vrăjitorul Suprem își descoperea puterile, acum e timpul să pornească într-o cursă contra-cronometru pentru a salva întreaga lume.

Aliați noi și vechi i se alătură, în timp ce Strange traversează multiple realități pentru a-și înfrunta adversarul.

„Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” dă startul unei călătorii întunecate, pline de obstacole. Urmărind filmul, cu siguranță îți vei aminti avertismentul pe care Cea Antică i l-a transmis lui Strange: „Dacă ar fi să îți spun totul, ai fugi de aici urlând de groază”. Cuvinte care păreau exagerate atunci, acum își găsesc adevăratul sens, când porțile Multiversului sunt deschise și orice poate trece dincolo de ele.

Regizorul, Sami Raimi, cel care a dat viață primului Spiderman, oferă publicului o poveste în care teroarea, fantasticul și suspansul sunt țesute cu măiestrie împreună și țin cu sufletul la gură orice spectator.

„Când Kevin Feige [producătorul] m-a anunțat că vrea să adauge elemente horror în <<Doctor Strange>> mi-a stârnit interesul. Horrorul și suspansul au fost întotdeauna aspecte captivante pentru mine. Un supererou care este iluzionist și magician mă interesează și mai tare.”, a explicat regizorul.

E timpul să pășești pentru prima dată în multivers, un concept deja binecunoscut pentru fanii Marvel, însă încă puțin explorat. În „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”, Doctor Strange a deschis ușa către Multivers, iar personajele din celelalte universuri au ajuns în cel canonic. Acum ai ocazia să afli ce se întâmplă când personajele din universul canonic trec granița. Așteaptă-te la posibilități nebănuite și la întorsături de situație fascinante.

Dr. Stephen Strange este jucat de nimeni altul decât Benedict Cumberbatch, șarmantul actor care a cucerit publicul încă de la primul film și l-a făcut pe Strange unul dintre supereroii Marvel favoriți.

Alături de el vor fi Elizabeth Olsen, în rolul lui Scarlet Witch / Wanda Maximoff. Urmărește atent povestea Wandei, care capătă noi dimensiuni în „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” și consecințele acțiunilor ei se răsfrâng dincolo de universul pe care îl știi.

Un film „Doctor Strange” nu ar fi complet fără Wong, ajutorul de încredere al Vrăjitorului Suprem, cel care e mereu acolo să îl trezească la realitate și să îl salveze când e nevoie.

Iar una dintre cele mai mari surprize este introducerea personajului America Chavez, tânăra supereroină care poate traversa universuri. Puterile ei dau o dimensiune cu totul nouă Universului Marvel, iar „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” este abia începutul.

„Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” deschide larg ușa către multiversurile pe care le-am așteptat încă de la prima mențiune a lor în lumea Marvel. Pregătește-te pentru imagini spectaculoase și efecte speciale impresionante.

De la o scenă la alta vei păși alături de personaje în alt multivers, unde realitatea se dă peste cap, iar o singură clipă de neatenție te poate face să pierzi șirul întâmplărilor și al… Doctorilor care apar pe ecran. Ești gata să descoperi cine este, de fapt, inamicul principal?

Ia-ți de acum biletul la „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, poate cel mai important proiect din Faza 4, o fază unde fiecare film poate schimba drastic aspectul Universului Marvel. Urmărește personaje noi și vechi reunite pentru prima dată în aceeași poveste, unde, de acum, orice e posibil.