Experimentează Multiversul așa cum a fost menit să fie văzut. „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” de la Studiourile Marvel ajunge exclusiv în cinematografe începând cu 5 mai. Biletele s-au pus în vânzare!

În iulie 1963 a fost prima apariție a lui Doctor Strange în „Strange Tales”, numărul 110 al revistei Marvel Comic, realizată de artistul Steve Ditko și scriitorul Stan Lee. După 53 de ani, Maestrul Artelor Mistice este introdus prima dată în rolul de supererou al Universului Cinematografic Marvel (MCU) în filmul din 2016 intitulat, în consecință, „Doctor Strange”.

În „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, MCU deschide Multiversul și își împinge limitele mai mult decât oricând până acum. Călătorește în necunoscut cu Doctor Strange care, cu ajutorul aliaților mistici, atât vechi, cât și noi, străbate realitățile alternative periculoase și captivante ale Multiversului pentru a se confrunta cu un nou adversar misterios.

„Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” îi are în rolurile principale pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg și Rachel McAdams.

Filmul este regizat de Sam Raimi, iar Kevin Feige este producătorul. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll și Jamie Christopher sunt producători executivi. Scenariul a fost scris de Michael Waldron.

Sursa: marvel.com