Multiversul este un concept despre care știm înfricoșător de puține.

În „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, MCU deschide Multiversul și își împinge limitele mai mult decât oricând până acum. Ești invitat să explorezi necunoscutul alături de Doctor Strange care, cu ajutorul aliaților mistici, atât vechi, cât și noi, străbate realitățile alternative periculoase și captivante ale Multiversului pentru a se confrunta cu un nou adversar misterios.

Într-un interviu exclusiv pentru „Empire Magazine”, Benedict Cumberbatch declara: „Odată ce a venit Sam, a fost clar că va face din asta un film Sam Raimi”, făcând referire la schimbarea regizorului de la Scott Derrickson, care a regizat anteriorul „Doctor Strange”. „Mintea îți va fi răsucită” a promis el.

„Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” îi are în rolurile principale pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg și Rachel McAdams.

Filmul este regizat de Sam Raimi, iar Kevin Feige este producătorul. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll și Jamie Christopher sunt producători executivi. Scenariul a fost scris de Michael Waldron.

Filmul ajunge la cinema din 5 mai 2022.

Sursa: marvel.com