1. DENZEL
Dublu câștigător de Oscar, Denzel Washington ia conducerea celor 7 magnifici, în rolul lui Chisolm. Are un fel de aprobare tacită din partea oamenilor legii, pentru a-și desfășura operațiunile. “O să-ți spună că e ofițer al legii din Wichita, Kansas și ofițer cu licență din Arkansas, Nebraska și alte 7 state”, spune Washington. “E un om de culoare, ajuns la graniță, într-o poziție de autoritate. Ca să-și poată duce treburile până la sfârșit, trebuie să le spună oamenilor că are această autoritate de la guvern. E un singuratic și nu știe ce e frica. E un adevărat maestru al pistolului, dar nu e un fanfaron. E onorabil, e curajos și nu prea e obișnuit să fie în astfel de situații în care să trebuiască să aibă grijă de atât de mulți oameni.”

2. CHRIS
Chris Pratt e Faraday, un cartofor palavragiu, dar cu o mână foarte sigură pe pistol. “Faraday e un vulpoi și un pungaș”, spune star-ul din Gardienii Galaxiei și din Jurassic World. “E neserios: un cartofor, un băutor, un fumător și un seducător – dar e letal. Își păstrează sângele rece, chiar și în cele mai periculoase situații.”

3. ETHAN
“Personajul meu, Goodnight, e un suflet pierdut”, spune Ethan Hawke. “E un tip care nu s-a întors acasă la terminarea Razboiului Civil. A continuat să umble hai-hui spre vest. E pierdut, iar această cauză ivită de nicăieri, îi dă un scop.”

4. VINCENT
Veteranul Vincent D’Onofrio joacă în rolul lui Jack Horne, un pădurar care a supraviețuit de unul singur în sălbaticie și care e tăbăcit și dur și se poate lupta cu orice fel de armă, de la tomahawk la cuțite, de la pistol la pușcă și secure.”

5. HUN
Starul corean Byung-Hun Lee joacă în rolul lui Billy Rocks, prietenul și confidentul lui Goodnight.

6. MANUEL
Mexican de origine, Manuel Garcia-Rulfo se alătură celor 7 în rolul lui Vasquez, un tâlhar aflat pe fugă de frica vânătorilor de recompense de tipul lui Chisolm.

7. MARTIN
Ultimul din cei 7 este Red Harvest, un indian Comanche. Rolul este interpretat de Martin Sensmeier, un actor cu origini indiene.