Pentru o vreme, Alice Racine (Noomi Rapace) a fost una dintre cele mai bune investigatoare CIA. Apoi a venit un moment de cotitură în cariera ei, un moment critic când a eșuat în misiunea de a extrage informații cruciale de la un suspect. Consecința acestui eșec a fost ca CIA nu a reușit să oprească la timp declanșarea unui atac terorist asupra Parisului, ce s-a soldat cu zeci de victime nevinovate.

Alice nu a putut trece peste această tragică nereușită. Drept urmare, s-a retras în Londra unde lucrează sub acoperire într-o misiune de mică anvergură, ducând o viață aproximativ banală, liniștită, lipsită de suspansul și responsabilitățile uriașe ale unui investigator CIA.

Dar, pe neașteptate, Alice e rechemată la datorie. Motivul? CIA tocmai a capturat un suspect, bănuit a avea informații despre un alt atac iminent, cu arme biologice, de data asta, asupra Londrei. Alice reușește să extragă informațiile de la prizonier, dar înainte de a le putea preda superiorilor ei din Londra, primește un telefon de la un director CIA de peste ocean, de la sediul din Langley. Acest telefon îi alimentează suspiciunile că ceva e grav în neregulă cu toată operațiunea.

Alice își dă seama că a fost manipulată și trimisă să alerge după cai verzi pe pereți. În același timp, ea trebuie să scape cu viață, căci a devenit o țintă pentru niște asasini necunoscuți. Și ca tacâmul să fie complet și haosul aproape de neînțeles, nu știe nici în cine mai poate avea încredere. Și să nu uităm, indiferent de felul în care se țes ițele complicate ale intrigii, ceasul bate necruțător, apropiind inexorabil momentul declanșării devastatorului atac cu arme biologice asupra Londrei.

Va reuși Alice să scape cu viață și să oprească la timp conspirația din Londra și, odată cu ea, și declanșarea atacului terorist? Veți vedea în cinematografe, începând cu 16 iunie.

Și dacă, pe lângă poveste, mai aveți nevoie și de alte încurajări ca să mergeți la film, aflați că din distribuție fac parte, în afară de NOOMI RAPACE (Prometheus, Fata cu un dragon tatuat), multe alte nume grele: ORLANDO BLOOM (Pirații din Caraibe, Hobbitul) în rolul enigmaticului veteran de război Jack Alcott; MICHAEL DOUGLAS, câștigător a două premii Oscar, în rolul mentorului lui Alice, Eric Lasch; TONI COLLETTE, nominalizată la Oscar, în rolul agentei MI5 Emily Knowles; inimitabilul JOHN MALKOVICH, în rolul Directorului CIA pe Europa.

Aveți toate motivele să fiți în sala de cinema pentru “Unlocked. Pericol descătușat.”, începând cu 16 iunie.