Trailerul final pentru ”Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” va fi lansat pe 21 octombrie, începând cu ora 17.15 (22 octombrie, 3.15 – ora României), în cadrul emisiunii ”Monday Night Football”, pe postul american de televiziune ESPN. După mult așteptata lansare, vom avea verde la cumpărat bilete, cu aproape două luni înainte de premiera filmului la cinema.

Lansarea acestui trailer a fost programată chiar în ziua în care Carrie Fisher, cea care a interpretat magistral personajul Prințesei Leia în seria Star Wars, ar fi împlinit 63 de ani. Ca o ultimă surpriză din partea celebrei actrițe, vom vedea în ultimul episod din saga legendară, cu care a crescut o întreagă generație, scene filmate de Carrie pentru Episodul VII – ”Trezirea Forței”, nefolosite și nepublicate până acum.

După aproximativ un an de la evenimentele petrecute în “Ultimii Jedi”, rămășițele Rezistenței trebuie să înfrunte încă o dată Primul Ordin, în capitolul final din saga Skywalker. Practic, este vorba de sfârșitul unei ere care a început acum mai bine de patruzeci de ani. De aceea, ”Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” este unul dintre cele mai așteptate filme din istorie și nu e deloc de mirare că startul cumpărării biletelor se dă cu aproape două luni înainte de premiera pe marile ecrane.

Fanii ”Star Wars” vor putea cumpăra bilete online în perioada următoare difuzării trailerului, inclusiv în România. În urma experienței legate de lansarea episoadelor anterioare ale francizei în anii trecuți, site-urile cinematografelor locale se așteaptă la o cerere masivă a publicului, un public mai mult decât pregătit pentru a se îmbarca într-o nouă călătorie epică.

Cei care ne vor conduce prin universul îndepărtat în 3D și IMAX 3D sunt chipuri familiare, precum Carrie Fisher (Prințesa Leia), Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), Anthony Daniels (C-3P0), Mark Hamill (Luke Skywalker), Domhnall Gleeson (Hux), Kelly Marie Tran (Rose).

Produs de Kathleen Kennedy, J.J. Abrams și Michelle Rejwan, după un scenariu semnat de J.J. Abrams & Chris Terrio, ”Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” va scrie istorie la cinema, începând cu 20 decembrie. Experiența va fi cu siguranță memorabilă și abia o așteptăm! Până atunci, să ne asigurăm că vom fi printre primii martori care vor asista la epilogul unei legende de dimensiuni intergalactice.