Regizorul lui “Hateful 8” vrea sa lase o mostenire compusa din 10 filme.

Quentin Tarantino a dezvaluit ca se gandeste sa-si incheie cariera de regizor dupa ce isi va lansa cel de-al zecelea film. Cum “H8ful eight” e cel de-al 8-lea sau film, asta ar insemna ca ne mai pregatim doar pentru 2 filme, semnate de inconfundabilul Quentin Tarantino.
“Nu cred ca ar trebui sa ramai pe scena pana cand oamenii ajung sa te implore sa pleci” a spus Tarantino. “Imi place ideea de a-i lasa sa-si doreasca un pic mai mult. Cred ca regia de film e un joc pentru oameni tineri si imi place ideea unui cordon ombilical care leaga toate filmele mele, de la primul pana la ultimul.”
“Nu incerc sa ridiculizez pe nimeni care nu gandeste ca mine, dar vreau sa ma retrag cat inca ma simt in forma” a adaugat. “Imi place faptul ca voi lasa in urma o filmografie compusa din 10 filme. Asa ca mai am doar doua de facut dupa Hateful 8.”
Si totusi, Tarantino si-a lasat o portita de scapare, in cazul in care va face si un al 11-lea film, spunand: “Nu e batut in cuie, dar asta e planul.”
“Daca, cine stie cand, peste un timp, voi da de un film bun, asta nu inseamna ca nu il voi face doar pentru ca asa am spus la un moment dat” a continuat. “Dar 10 si gata, sa-mi las spectatorii dorind mai mult, asta suna bine.”
Dar nu toata lumea s-a grabit sa-l creada pe Tarantino, in special, doi actori din Hateful 8: Kurt Russell si Samuel L. Jackson.
“Doar nu credeti toata vrajeala asta, nu-i asa?” a intrebat Russell. Iar Jackson a adaugat: “Ce-o sa faca Quentin cu tot timpul lui daca nu o sa faca filme?”
Regizorul a raspuns ca “O sa scriu scenarii si carti, o sa ma strecor cu gratie spre anii mei mai sensibili.”
Sa speram ca Kurt Russell si Samuel L. Jackson, care il cunosc indeaproape pe Tarantino, stiu ce vorbesc. Sa speram ca ne vom bucura si de cel de-al 11-lea film al lui Tarantino. Si de cel de-al 12-lea… Si asa mai departe, pana la adanci si creative batraneti fericite.