Paul Rudd revine pe marele ecran în rolul lui Ant-Man/ Omul-Furnică, în „Omul-Furnică și Viespea: Quantumania”, filmul care dă startul Fazei 5 din MCU. Pregătește-te să pătrunzi într-un univers cu totul nou, plin de creaturi nemaiîntâlnite și de pericole mai mari ca niciodată.

Tărâmul Cuantic pe marele ecran

Viața continuă liniștit pentru Scott Lang (Omul-Furnică) și Hope van Dyne (Viespea). El a publicat o autobiografie, iar asociația ei umanitară ajută oameni din întreaga lume.

Acasă trăiesc alături de părinții lui Hope și fiica lui Scott, totul a revenit la normal. Sau cel puțin așa pare, căci niciunul dintre membrii acestei familii de savanți nu poate sta prea mult departe de aventură.

Cassie are acum 18 ani și este o cercetătoare curioasă și inteligentă. Experimentele sale sunt impresionante, însă lipsa de experiență o va face să deschidă un portal către Tărâmul Cuantic, unde domnește un pericol nebănuit. Cu Scott și Cassie atrași într-o direcție, iar Hope, Janet și Hank în alta, sunt pierduți într-o lume aflată în război, fără să știe cum sau dacă își vor găsi vreodată drumul spre casă.

Michelle Pfeiffer oferă publicului o interpretare memorabilă în rolul lui Janet Van Dyne, cea care cunoaște prea bine Tărâmul Cuantic, unde a fost captivă o vreme atât de lungă. Janet alternează între bucuria de a fi liberă, iubirea pentru familie, dar și ezitarea de a împărtăși secrete despre timpul petrecut departe de cei dragi. Pentru că în trecutul ei zace un secret prea cumplit pentru a putea fi rostit cu voce tare.

Familia, înainte de toate

Dacă tatăl ei tânjește la o viață normală, departe de riscuri, Cassie visează la fapte eroice. Aruncați în Tărâmul Cuantic, cei doi trebuie să învețe să aibă încredere unul în celălalt. Miza crește pentru Scott, care se vede nevoit să îmbrace din nou costumul de supererou pentru a-și proteja fata. Și o face, fără o clipă de ezitare, iar ea la rândul ei îi este alături în luptă, dovedindu-i că a crescut așa cum doar copilul unui Răzbunător poate: neînfricată și cu o sete neobosită pentru dreptate.

Pentru Hope, întâlnirea cu mama ei, după 30 de ani de absență, se dovedește a fi mai dificilă decât își imaginaseră amândouă. Hope își dorește cu disperare să formeze o legătură, dar pe Janet experiențele au schimbat-o iremediabil și tot ce vrea este să uite și să lase în urmă amintirile întunecate. Deși vorbim de supereroi sau cercetători supra-inteligenți, personajele din „Omul-Furnică și Viespea: Quantumania” sunt, la finalul zilei, oameni pentru care complexitatea vieții poate deveni greu de navigat chiar și prin comparație cu un tărâm plin de inamici mortali.

Cu toate acestea, cei 5 știu că se pot baza mereu unul pe celălalt, iar încrederea lor îi inspiră și pe cei din jur să lupte pentru libertate.

Eroii trebuie să îl înfrunte pe Kang Cuceritorul, poate cea mai mare amenințare din MCU de la Thanos încoace, un inamic care se poate îmbunătăți, cu ajutorul ținutului pe care îl stăpânește. Așa cum vor afla, Tărâmul Cuantic este doar o oprire în drumul acestui conducător avid de putere, care cucerește lumi în trecut și în viitor, fără oprire și fără să îi pese pe cine distruge în calea sa.

Experiență epică

Omul-Furnică și Viespea: Quantumania” pregătește terenul pentru următoarele filme ale Fazei 5, iar fanii nu vor fi dezamăgiți de acest început. Tărâmul Cuantic capătă cu adevărat proporții epice în noul film de la Marvel Studios, unde personajele sunt prinse într-una dintre cele mai complexe povești de până acum.

Privește cum iau viață sub ochii tăi civilizații întregi, orașe și creaturi diferite de orice ai văzut în MCU. Dacă te-a cucerit Multiversul, află ce se află dincolo de el, sub toate lumile cunoscute.

Efectele vizuale îți vor tăia răsuflarea, iar scenele de acțiune te vor face să stai cu sufletul la gură. Vor reuși eroii să îl înfrângă pe Kang? Poți afla doar la cinema.

Ia-ți biletul acum

Pășește alături de Scott, Cassie, Hope, Janet și Hank în Tărâmul Cuantic și urmărește o aventură de neuitat, care păstrează în centru elemente cât se poate de umane: dragostea pentru cei dragi, dorința de a-i proteja de orice pericole, dar și nevoia de a-i face să fie mândri de tine.

Și, nu uita să rămâi până la încheierea genericului de final, ca să descoperi o frântură din multitudinea de surprize pe care ni le rezervă filmele Marvel în continuare.