Noua producție Disney Pixar, Întors pe Dos (Inside Out), este o explorare inedită a universului emoțiilor umane. Din 19 iunie, spectatorii vor avea ocazia să vadă personificate cele 5 emoții primare care guvernează viața lui Riley, o fetiță de 11 ani, care se mută împreună cu familia în impresionantul și tumultosul oraș San Francisco.
În Centrul de Comandă din mintea lui Riley, cu excepția lui Tristețe, fiecare emoție are o misiune clară: Bucurie are grijă ca Riley să fie fericită, Frică se ocupă de siguranța ei, Furie trebuie să se asigure că Riley e tratată corect iar Dezgust o împiedică pe fetiță să fie intoxicată atât fizic cât și social. Tristețe încă nu și-a aflat rolul pe care-l va avea în viața lui Riley în San Francisco. Când Bucurie și Tristețe sunt absorbite în adâncurile minții lui Riley, celelalte trei Emoții, Frică, Furie și Dezgust trebuie să facă față situațiilor limită din viața lui Riley.
În încercarea de a se întoarce la Centrul de Comandă, Bucurie și Tristețe vor fi nevoite să treacă prin zone mai puțin cunoscute din mintea lui Riley: Memoria pe termen lung, Ținutul imaginației, Gândirea abstractă și Fabrica de Vise.