Contrabandistul spatial favorit al intregii galaxii, va reveni in forta in “Star Wars: The Force Awakens”. Sa nu va mirati, totusi, daca o sa-l vedeti pe Harrison Ford schiopatand in unele scene. Acest lucru se datoreaza unui accident pe care l-a suferit la bordul lui Millennium Falcon, in primele zile pe platou, accident ce era sa dea peste cap intregul program de filmare.

Deci, ce va mai pune la cale Han Solo in capitolul semnat de J.J. Abrams al faimoasei francize science-fiction? Se pare ca Han, impreuna cu Chewbacca, desigur, ii va ajuta pe Rey si Finn, sa-l caute pe Luke, dupa ce sabia laser a lui Luke, laolalta cu mana sa sectionata in duelul cu Vader din Return of the Jedi, va fi gasita pe o planeta desert, numita Jukku si nu Tattooine, dupa cum speculau unii fani.

Un lucru nu s-a schimbat de-a lungul anilor in ceea ce-l priveste pe Han: a ramas acelasi tip imatur si fermecator. Harrison Ford a spus ca personajul sau inca nu s-a maturizat si inca respinge ideea de a-si asuma responsabilitatea pentru actiunile proprii. Nu stim ce efect va avea acest lucru asupra filmului, dar e usor de dedus faptul ca iresponsabilitatea lui ar putea duce la complicarea relatiilor de natura personala pe care le are cu cei din jur, in special cu Leia.