Cu fiecare film, Universul Marvel continuă să se extindă și să surprindă fanii cu personaje și intrigi mai fascinante, mai profunde, mai atrăgătoare. Cei mai noi eroi care își fac intrarea pe marele ecran sunt Eternii, o rasă superioară, creată de Celești.
Citește în continuare ca să afli de ce merită să le vezi povestea exclusiv la cinema.

Apărătorii ascunși ai omenirii

În „Eternii” îi urmărim pe 10 dintre ei, cei care au fost trimiși pe Pământ cu 7000 de ani în urmă ca să protejeze omenirea de Devianți. Astăzi, spre deosebire de obișnuiții supereroi Marvel care nu se feresc din a-și dezvălui puterile și chiar colaborează cu liderii mondiali, Eternii trăiesc vieți în aparență normale, ascunși printre oameni și fără să își folosească puterile. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa.

Filmul ne poartă prin istoria Eternilor, de la începuturile lor. Plini de vitejie, cei 10 s-au dedicat trup și suflet protejării Pământului, într-o vreme în care Devianții ucideau în masă. Avem parte de lupte spectaculoase, dar și de scene emoționante, cum ar fi cele în care Sprite îi farmecă pe muritori și chiar și pe coechipieri cu talentul ei de a ilustra legende și mituri.

Magia prinde viață la cinema

Când vine vorba de filmele Marvel, fanii se așteaptă la un spectacol vizual, iar „Eternii” nu dezamăgește la capitolul efecte speciale. Armele Thenei sunt formate din raze de energie care se materializează la comanda ei. Sersi, cea mai sensibilă dintre Eterni, se apără pe ea și pe cei din jur transformând în viață și frumusețe tot ce îi amenință, astfel că un autobuz aruncat peste oameni devine o ploaie de petale roșii.

Sunt și momente care te vor face să încremenești în scaunul de cinema, precum cele în care Devianții se reped parcă gata să treacă de ecran, direct către public. Din fericire, întotdeauna este un Etern suficient de aproape cât să poată interveni la timp.

Peisaje care îți taie răsuflarea

Lumea inventată de Jack Kirby, originalul creator al Eternilor, e prezentată cu efecte speciale impresionante pe marele ecrane. Fie că vorbim de lumea contemporană, de una dintre Cele 7 minuni ale lumii antice sau chiar de întregul Univers, peisajele sunt pline de detalii uluitoare, pe care doar ecranul de cinema le poate reda la adevărata lor valoare.

Iubirea Eternilor ajunge direct în inima publicului

Așa cum oamenii învață de la Eterni, și aceștia învață de la ei cel mai important lucru: cum să fie umani.

Când iubești ceva, îl protejezi. Aceasta este mantra după care se ghidează Eternii. E o singură frază, dar care le motivează toate acțiunile. Atunci când unul dintre ei are nevoie de ajutor, un alt Etern va fi imediat lângă el. Lucrurile rele se împart în echipă, la fel ca și cele bune. Nimeni nu ar trebui să fie nevoit să înfrunte greul singur.

De-a lungul mileniilor, ce a început ca o misiune, aceea de a-i proteja pe oameni, s-a transformat într-o nevoie a Eternilor. Ajung să-i iubească pe acești pământeni uneori naivi, deseori violenți, cu vieți atât de scurte, dar totodată dispuși să râdă, să dăruiască, să evolueze. Eternii sunt fascinați de oamenii capabili să privească bucuroși către o nouă zi care îi aduce mai aproape de finalul vieții, dar care le dă ocazia să-și iubească aproapele și să-și împartă bucuriile și tristețile cu cei dragi.

În felul lor, Eternii vor încerca, în timp, să găsească cea mai bună soluție să-i protejeze pe muritori.

Fiecare dintre Eterni simte că aici, pe Pământ, e ceva ce merită salvat.

Aventurile Eternilor vor continua

Cu „Eternii”, noi personaje își ocupă locul în MCU. Prin acest prim film, reușesc să se distingă clar de ceilalți eroi și să ne transporte pe noi culmi ale Multiversului. Abia așteptăm să-i descoperim în următoarele povești Marvel și să-i cunoaștem mai bine. Nu rata filmul în avanpremieră, din 4 noiembrie, la cinema.

P.S. Nu uita! Adevărații fani Marvel stau la film până la final.