Odata ce diligenta cu cei 4 calatori (Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Walton Goggins si Jennifer Jason Leigh) soseste la adapostul lui Minnie, calatorii sunt intampinati de Bob, interpretat de Demian Bichir. Minnie, stapana adapostului, l-a lasat pe Bob sa aiba grija de toate in lipsa ei. Bichir observa ca totul se da peste cap din momentul in care cei 8 eroi ai povestii fac cunostinta: “E o mare si minunata intalnire in iad, daca consideram ca iadul e micuta cabana din mijlocul viscolului, in care nimic nu este ceea ce pare.”

“Bichir poate lua un cuvant si il poate face amuzant, inspaimantator, citabil, memorabil, pentru ca el pune in cuvant atat de mult din inteligenta si magnetismul sau personal”, spune un membru al echipei.

Bichir se afla la prima colaborare cu Quentin Tarantino, dar trebuie sa tinem cont de flerul incredibil al regizorului care nu a dat niciodata gres in alegerea actorilor. Daca Tarantino l-a ales pe Bichir inseamna ca acesta isi merita locul.
Incepand cu 15 ianuarie 2016, data la care se lanseaza “The H8ful eight” in cinematografe, vom vedea cat de odios este Bob, gazda (cel putin aparent) adapostului in care se dezlantuie iadul.