Michael Madsen joaca rolul cowboy-ului Joe Gage. Madsen spune ca sunt usor de gasit elementele care duc la crearea si cresterea exponentiala a conflictului dintre cei opt: “E despre societate. E despre limitele psihologice pe care oamenii le au unii fata de ceilalti. E despre prietenie si tradare. E despre o gramada de subiecte sensibile, cu o palarie de cawboy deasupra”, spune Madsen.
Madsen a savurat fiecare moment al filmarii, chiar si scenele in care nu juca. “Fiecare personaj este atat de diferit de celelalte. E minunat sa privesti cum fiecare isi gaseste personajul. Mi-a placut la nebunie sa-i privesc in special pe Tim Roth si pe Samuel L. Jackson. Parca erau posedati.”
Inainte de a da orice verdict in legatura cu locul pe care il poate ocupa Michael Madsen in topul celor mai feroce si atroce dintre cei 8 fiorosi si odiosi ai lui Tarantino, sa ne aducem aminte de colaborarile trecute dintre actor si faimosul regizor. In Reservoir Dogs, scena in care Madsen mutileaza un politist se poate califica cu usurinta ca cea mai odioasa scena din istoria cinematografiei.

Acea scena a facut, de altfel, ca multi spectatori din sala de cinema sa-si intoarca capul, nemaisuportandu-i cruzimea extrema. Si nici in Kill Bill Madsen nu joaca tocmai rolul iepurasului inocent de Paste. Asa ca pastrati-l pe Madsen in minte!
Incepand cu 15 ianuarie 2016, data la care se lanseaza “The H8ful eight” in cinematografe, vom vedea cat de odios este acest cawboy interpretat de Michael Madsen.