Când nu ai corp, rasă, haine, familie… poți descoperi cine ești cu adevărat.

Feb 16, 2018 | 2018, Dramă, Fantastic, Romantic

Rhiannon e o adolescentă de 16 ani pe care și-ar dori-o orice părinte: își ajută mamă cu treburile casei, nu face nici nazuri și nici necazuri și are note bune la școală. Dar familia ei are probleme: tatăl ei a făcut o criză nervoasă care l-a lăsat fără loc de muncă, astfel că toată greutatea întreținerii familiei a căzut pe umerii mamei ei, Lindsey. Jolene, sora lui Rhiannon, e copilul rebel al familiei care bravează cu orice ocazie, în timp ce Rhiannon nu vrea decât să-și țină familia unită.

La liceu, lucrurile stau ceva mai bine. Justin, iubitul lui Rhiannon, e sportivul admirat de toți și cel mai popular tip din școală. În același timp, însă, e egocentric și o ia pe iubita lui ca pe ceva de la sine înțeles.

Lucrurile se schimbă brusc și neașteptat de plăcut într-o bună zi când Justin apare la școală, purtându-se cu totul altfel de cât o face de obicei. Cu alte cuvinte, Justin e deodată plin de considerație, de curiozitate și de farmec. Complet surprinsă și, evident, îndrăgostită, Rhiannon îi propune o mică nebunie și anume să plece spre Baltimore. Cei doi pleacă în mașina lui Justin și pe drum ascultă muzică, cântă împreună, împărtășesc istorii personale. pe care nu le-au împărtășit niciodată până atunci, pe scurt, au parte de o zi minunată împreună. Rhiannon e extrem de uimită să descopere partea sensibilă, deschisă și vulnerabilă a lui Justin, care e, în plus, plină de umor și generozitate. E o zi așa cum nu a mai fost niciuna până atunci: pur și simplu, perfectă.

Cu toate acestea, ziua următoare îl aduce înapoi pe vechiul Justin. E din nou egoist și lipsit de umor și pare că nu-și mai amintește aproape nimic din ce s-a întâmplat de abia cu o zi înainte. Rhiannon e evident tulburată, dar încearcă să treacă peste asta cum poate mai bine. Dar după câteva zile, e clar că Justin, cel din ziua aceea perfectă, nu se mai întoarce.

Încercând să recreeze legătura cu Justin din ziua aceea minunată a evadării spre Baltimore, Rhiannon îi pune acestuia cântecul pe care l-au cântat împreună pe drum. Dar Justin nu reacționează, pare că melodia aceea nu reprezintă nimic pentru el. În schimb, îi atrage atenția unui alt băiat, un necunoscut pe nume Nathan, care începe să facă tot felul de giumbușlucuri doar pentru a o face pe Rhiannon să râdă. Și deodată, fetei i se pare că ceva e foarte familiar în legătură cu Nathan și cu felul în care o face să se simtă.

Peste câteva zile, Rhiannon o cunoaște pe Megan, o fată care îi explică faptul că ea e o entitate pe nume “A”. Cu câteva zile în urmă, când a făcut-o să râdă, “A” a fost Nathan, iar când au fost în excursia spre Baltimore, “A” a fost Justin. “A” este un spirit lipsit de corporalitate care ocupă în fiecare zi, timp de 24 de ore, o persoană diferită. De fiecare dată, persoana are vârsta lui “A”, întotdeauna e cineva aflat în apropiere și niciodată nu e aceeași persoană de două ori. Bineînțeles, la început, Rhiannon nu crede nimic din toată această aiureală de neconceput.

Dar în următoarele zile, “A”, de fiecare data în trupul altui adolescent, o contactează pe Rhiannon care, în cele în urmă, e silită să accepte adevărul. Ceea ce urmează e o poveste de dragoste extraordinară care transcende aparențele exterioare și limitările fizice. O poveste de dragoste despre ceea ce înseamnă să iubești pe cineva cu toată sinceritatea și cu toată intensitatea doar pentru ceea ce e acel cineva în sufletul și în inima lui și nu pentru felul în care arată.

“Every Day. Zi dupa zi”: daca ai iubit vreodata, trebuie sa-l vezi! Din 23 februarie, in cinematografe.