Dana și David formează un cuplu care decide să se mute din marea și apăsătoarea agitație a orașului New York. Cei doi se stabilesc undeva, în sudul Statelor Unite, într-un decor izolat, liniștit, rural. Amândoi sunt în căutarea unui nou început de care simt că au nevoie, pentru că tocmai ce au trecut printr-o mare tragedie, moartea copilului lor nou-născut.

Prin urmare, Dana și David, împreună cu Lucas, fiul lor în vârstă de 5 ani, se mută în casa visurilor lor, o fostă reședință somptuoasă lăsată între timp pradă paraginii. Pe măsură ce Dana se ocupă cu renovarea casei, lucruri ciudate, înspăimântătoare și inexplicabile încep să se producă.

Fiind arhitectă, Dana este cea care descoperă faptul că din planurile casei lipsește o cameră. Este vorba despre o cameră din pod, închisă cu cheia. O serie de evenimente o conduc pe Dana la locul în care era ascunsă cheia și, astfel, aceasta deschide camera din pod ce statea încuiată de zeci și zeci de ani.

Pe ușa deschisă, evadează o serie de orori legate de trecutul înfricoșător al casei, ce se leagă în mod straniu cu propriul trecut al Danei.

Un bătrân istoric îi explică Danei ca în trecutul nu foarte îndepărtat, în casele bogaților existau niște “camere ale terorii”, locuri în care erau ascunși de ochii lumii copiii cu probleme speciale sau cu diformități, ai proprietarilor. Copiii erau izolați în astfel de camere pentru a nu-i stânjeni în vreun fel pe părinții lor.

Dana descoperă povestea șocantă a unui judecător a cărui fiică a fost întemnițată într-o astfel de cameră și anume în camera din podul casei ei. Spiritul fetei diforme și a judecătorului monstruos sunt acum libere să facă ce vor în casa în care abia s-au mutat. Dana începe să vadă aceste spirite demonice care îi amenință copilul, dar facând asta simte că își pierde propria sănătate mintală.

“Camera terorii”: cu Kate Beckinsale și Lucas Till; regia D. J. Caruso. Din 28 octombrie, în cinematografe.