“Gardienii Galaxiei vol. 2” a obținut un scor de 100 de puncte din 100, la testarea făcută de Studiourile Marvel. Acest fapt e fără precedent în istoria de 9 ani a companiei. “Gardienii Galaxiei vol. 2” a depășit filme ca “Iron Man 3” și “The Avengers”, ce au reprezentat până în acest moment etalonul, ele obținând scoruri de peste 90 de puncte.

Toate studiourile hollywoodiene fac testări cu filmele lor. Ele servesc unor scopuri multiple: în aceste vizionări, făcute cu ceva timp înainte de premieră, în condiții de strictă securitate, se poate lua pulsul publicului, se pot măsura reacțiile, se poate vedea dacă umorul anumitor scene sau momente funcționează, dacă finalul e satisfăcător, dacă intriga e bine înțeleasă. Și, în anumite cazuri, în anumite circumstanțe, se mai pot face modificări.

Ceea ce nu e deloc cazul pentru “Gardienii Galaxiei vol. 2”, care a obținut punctajul maxim. Ce să modifici la un film care pare să vină cu tot umorul ireverențios, muzica disco înebunitoare a lui Star Lord și super-acțiunea de dimensiuni galactice, pentru care ne-a pregătit primul film din serie?

Așa că, pregătiți-vă pentru primul din marile filme ale lui 2017!

Pregătiți-vă pentru întâlnirea explozivă cu:
• Peter Quill / Star-Lord (Chris Pratt): Carismatic și de acum bine-cunoscut, Quill va trebui să se descurce cu nou primita responsabilitate de conducător al Gardienilor. Totul, binențeles, pe ritmurile disco ale Mix-ului Uimitor 2 (fanii vor înțelege:)..
• Gamora (Zoe Saldana): Antrenată și crescută de Thanos, Gamora e o asasină extrem de periculoasă și eficientă care încearcă să-și modeleze un prezent care să compenseze pentru trecutul ei presărat de crime și fărădelegi.
• Drax Distrugătorul (Dave Bautista): După cum sugerează și nu foarte subtilul său nume, Drax pare a fi inițial doar o brută înfumurată, dar în scurt timp leagă o prietenie foarte strânsă cu restul grupului.
• Groot (vocea lui Vin Diesel): Creatura în formă de copac și înzestrată cu inteligență, a ieșit în evidență în primul film prin altruism și spirit de sacrificiu, ca să mai spunem nimic despre limbajul său atât de extins. Acum, Groot s-a întors, dar într-o formă mult mai mică.
• Rocket (vocea lui Bradley Cooper): Ratonul îmbunătățit prin inginerie genetică, este delicventul ingenios și guraliv ce închide grupul inițial al Gardienilor.
• Yondu Udonta (Michael Rooker) : El este liderul tâlharilor galactici care l-au crescut de mic pe Peter Quill. Deși Yondu nu a fost neapărat în aceeași tabără cu Gardienii în primul film, el li se va alătura ca un membru cu drepturi depline.
• Nebula (Karen Gillan): Alături de Yondu, Nebula este un nou membru al grupului Gardienilor, ce a avut în trecut conflicte cu echipa condusă de Quill. Și ea a fost crescută de Thanos și, cu siguranță, vor sări ceva scântei din interacțiunea ei cu sora ei vitregă, Gamora.
• Ego (Kurt Russell): Cunoscut sub numele de Ego, Planeta Vie, el este tatăl lui Peter Quill.
• Mantis (Pom Klementieff): Încă un membru nou al Gardienilor, Mantis a fost crescută de Ego. Nu știe cum să se poarte sau să comunice în societate, neavând această experiență până acum, dar compensează din plin prin abilitățile ei de telepată și luptătoare.
“Gardienii Galaxiei vol. 2”: o aventură cosmică în care echipa condusă de Star Lord ajunge în cele mai îndepărtate și periculoase colțuri ale galaxiei. Peter Quill trebuie nu doar să păstreze nou-formata familie a Gardienilor unită, dar și să deslușească misterul ce-l înconjoară pe părintele său.

“Gardienii Galaxiei vol. 2”, poate cel mai bun film din istoria Marvel, vă așteaptă din 5 mai în cinematografe.