1. „Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri” ajunge acolo unde niciun alt film al seriei nu a ajuns. Este o aventură nouă care duce personaje familiare precum zânele Clopoțica și Fauna în locuri noi și situații surprinzătoare, susține regizorul Steve Loter. El afirmă că a simțit nevoia de a spune această poveste inspirat de comportamentul fiicei sale în relația cu animalele.

Steve Loter: “Am crescut într-o casă în care nu am avut niciun animal de companie. Poate tocmai de aceea am rămas cu o teamă față de câinii de talie mare. M-am speriat când am văzut-o pe fiica mea apropiindu-se de ei și îmbrățișându-i fără niciun fel de teamă. Apoi mi-am dat seama că fiica mea are inima deschisă când mi-a zis: Toate animalele sunt prietenii mei. De ce n-ar fi așa? Mi-am dat seama că asta e povestea pe care vreau s-o spun.”

2. Clopoțica și Legenda Bestiei de Nicăieri explorează povestea zânei Fauna, bună prietenă cu Clopoțica. Fauna este o zână care iubește animalele necondiționat și care nu se teme să încalce regulile pentru a le ajuta. Animalul pe care îl întâlnește – Bestia de Nicăieri – nu este binevenit în Pixie Hollow, iar zânele-cercetașe decid să captureze creatura pe care o cred periculoasă. Fauna trebuie să le convingă pe Clopoțica și pe celalalte prietene să salveze Bestia.

3. Compasiunea zânei Fauna este inima poveștii”, susține producătorul Michael Wigert. Ea trebuie nu doar să treacă peste propria teamă legată de aparența înspăimântătoare a Bestiei, ci să-i facă și pe ceilalți să vadă ce vede ea, și să-i facă să gândească lucrurile și cu inima, nu doar cu mintea.

4. Regizorul Steve Loter: “Am vrut să fac un film care să-i facă pe spectatori să se simtă cum m-am simțit eu în copilărie văzând Pinochio, Bambi sau Dumbo. Acest film este un film de aventuri cu foarte mult suflet, care îl va purta pe spectator într-un carusel al emoțiilor “.

Distribuit de Forum Film România

Premiera în România: 3 APRILIE 2015