Deja faimoasa agenție „Kingsman” revine la cinema cu noi eroi, în „The King’s Man: Începutul”. După cum îi spune și numele, noul film din franciză prezintă începuturile primului serviciu de informații independent.

Ia-ți biletul la cinema și află de unde a pornit totul.

În „The King’s Man: Începutul” adrenalina atinge cote maxime

Cu fiecare nouă producție, seria „Kingsman” reușește să reinventeze genul filmelor de spionaj, iar „The King’s Man” nu face excepție. Miza e mai mare ca oricând. Filmul îl are ca personaj principal pe lordul Orlando Oxford (Ralph Fiennes) care, în urma unei tragedii, a jurat să devină un pacifist. Devine însă dificil să-și respecte propria dorință când Primul Război Mondial amenință să înceapă, iar cel mai neînfricat soldat este chiar Conrad Oxford, fiul său.

Împreună, tatăl și fiul, alături de Shola și Polly, cele mai de încredere ajutoare, vor trebui să pornească într-o misiune secretă, pentru a-i identifica și elimina pe cei care orchestrează războiul din umbră.

Ficțiunea se împletește cu realitatea

Aventurile celor doi Oxford încep conform faptelor din cărțile de istorie: cu asasinatul lui Franz Ferdinand și declanșarea Primului Război Mondial, însă iau repede o turnură absolut spectaculoasă, absurdă, plină de umor, dar și de momente intense care te vor ține cu sufletul la gură, cum numai un film marca „Kingsman” poate să aibă.

Foarte curând, protagoniștii îl vor întâlni pe Rasputin, călugărul-șaman care poate să vindece orice boală, pare nemuritor, este un luptător neîntrecut și se mișcă doar în pași de dans, cu o grație greu de egalat de către adversarii săi. Rhys Ifans, actorul care îl întruchipează pe Rasputin, umple ecranul cu o carismă atât de irezistibilă încât, dacă nu ești atent, poți uita că este personajul negativ.

Ralph Fiennes spune despre film că îmbină „pierderea vieții și distrugerea nemiloasă” cu elementele care au consacrat franciza, anume „umorul, acțiunea și aventura.”

„Kingsman” protejează viața; începând cu viața familiei

În „The King’s Man: Începutul”, luptele se țin lanț. Fiecare nouă misiune te va face să urmărești povestea cu sufletul la gură, iar de fiecare dată când pare că totul e gata, provocarea devine mai mare: de la asasinări în stradă la lupte la curtea regală și slalom printre grenade pe front; de la momente pline de dragoste, la drame sfâșietoare și pierderi de vieți într-o fracțiune de secundă.

„The King’s Man: Începutul” promite să ducă franciza într-o direcție mai serioasă, mai profundă decât predecesorii săi. Iar rezultatele se văd pe marele ecran. Dacă, atunci când vine vorba de interpretarea istoriei, filmul își ia multe libertăți, momentele emoționante sunt cât se poate de reale, iar durerea lui Orlando când simte că ar putea să își piardă fiul ajunge până la publicul așezat în fotoliile de cinema.

Când luptele se opresc, rămân relațiile dintre personaje; și atunci îi privești în tăcere, nu pe doi eroi neînfricați, ci pe doi oameni, tată și fiu, care printre stângăcii și supărări, nu uită niciodată de grija pe care și-o poartă unul altuia.

„Reputația este ce cred oamenii despre tine. Caracterul e ceea ce ești.” Îi va spune Orlando fiului său. Una dintre lecțiile importante pe care trebuie să le învețe Conrad este că, în viață, nu renumele contează, ci lucrurile pe care alegi să le faci. Mai onorabil decât să fii un erou al țării este să-ți protejezi familia, să lupți pentru a o ține aproape, în fiecare zi.

Fii martor la nașterea serviciului secret „Kingsman”

Când Orlando și-a jurat să devină pacifist, și-a respectat promisiunea. Însă asta nu l-a oprit să continue lupta altfel. Așa ia naștere primul serviciu independent de informații, compus din membrii al căror scop comun este să protejeze lumea, din umbră. Ca niște supereroi fără puteri speciale, dar cu o inteligență sclipitoare și mereu îmbrăcați la patru ace, știu să vină de hac oricărui inamic.

La toate discuțiile secrete, la toate întâlnirile care decid soarta omenirii, există câțiva oameni mereu prezenți, dar niciodată observați: valeții, menajerele, servitorii care vin și pleacă, nebăgați în seamă de superiorii lor. Cu ei hotărăște lordul Oxford să își creeze propria rețea de spioni care pot umbla și pot culege informații nestingheriți, de oriunde.

Urmărește filmul la cinema

„The Kings Man: Începutul” povestește nașterea agenției de spioni și, totodată, promite noi aventuri, din ce în ce mai spectaculoase pentru eroii „Kingsman”. Rezervă-ți acum locul la cinema.