4 motive să nu ratezi Shaun the Sheep:

 

1. Lung-metrajul Mielul Shaun ajunge pe marile ecrane, după succesul imens al serialului TV cu același nume produs de studiourile Aardman. Conceput ca un spin-off al seriei Wallace and Gromit, serialul Shaun the Sheep a fost difuzat în peste 180 de țări, înregistrând un mare succes în rândul spectatorilor de toate vârstele.
2. Umorul de bună calitate, subiectele strâns legate de viața de familie și comedia de situație fără dialoguri face din Mielul Shaun o animație ideală pentru întreaga familie.
3. Filmul urmărește povestea lui Shaun și a Turmei de la Fermă care tocmai se pregătesc pentru o zi de distracție. Lucrurile se complică atunci când Fermierul este răpit și dus în Marele Oraș. Shaun, Bitzer și turma se îmbarcă într-o aventură amuzantă și plină de acțiune pentru a-l salva pe Fermier.
4. Studiourile Aardman s-au remarcat prin umorul de bună calitate în producții dar și prin succesul de public obținut cu producții precum Wallace and Gromit și Chicken Run. Producțiile Aardman au obținut mereu încasări de peste 100 de milioane de dolari la nivel mondial.

 

Distribuit de Forum Film România

Premiera în România: 27 FEBRUARIE 2015