Ultimul duel

SINOPSIS:

În Franța secolului al XIV-lea, Marguerite de Carrouges susține că a fost agresată de cel mai bun prieten al soțului său și insistă să ofere detalii publice despre agresiune, ceea ce este văzut ca un act extrem de curaj, dar și de sfidare.

În timpul procesului, atunci când nimeni nu mai crede acuzația invocată de Marguerite, soțul ei, cavalerul Jean de Carrouges, îl provoacă pe prietenul și scutierul său Jacques Le Gris la duel, ultimul duel judiciar permis de regele francez și de Parlamentul din Paris.

Filmul este inspirat din fapte reale.
ECHIPA:

Regizori: Ridley Scott

Scenariu: Ben Affleck, Matt Damon, Nicole Holofcener, după o carte de Eric Jager

Producători: Jennifer Fox, Nicole Holofcener, Ridley Scott, Kevin J. Walsh

Producători executivi: Ben Affleck, Madison Ainley, Matt Damon, Kevin Halloran, Sasha Veneziano, Drew Vinton

Co-producător: Aidan Elliott

Staruri: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Ben Affleck, Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine, Michael McElhatton

O producție: 20th Century Studios, Pearl Street Films, Scott Free Productions

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: The Last Duel

Premiera: 15 octombrie 2021

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: 2D, subtitrat

MEDIA

FILMBUZZ

Lansarea filmului „Creatorul” în România

Lansarea filmului „Creatorul” în România

CinemaCity a găzduit aseară evenimentul special pentru lansarea filmului “Creatorul”. Peste 300 de invitați au fost martorii primei proiecții în Sala IMAX Cinema City. Filmul explorează subiectul Inteligenței Artificiale (AI) într-o poveste captivantă, oferind publicului o seară memorabilă dedicată viitorului tehnologiei.

A fost lansat în România al cincilea film din seria „Indiana Jones”

A fost lansat în România al cincilea film din seria „Indiana Jones”

În seara de 27 iunie a fost lansată în România una dintre cele mai așteptate premiere ale anului: „Indiana Jones și cadranul destinului”, la CinemaCity, în AFI Cotroceni. Cei peste 500 de invitați au avut parte de o mulțime de surprize și de peste 2 ore de aventură, suspans, urmăriri spectaculoase, umor și, bineînțeles, de inegalabilul farmec al lui Indy.