Așteptarea a luat sfârșit. Filmul „Avatar: Calea Apei” a fost lansat în România

Pentru fanii Avatar din România, așteptarea a luat sfârșit. Evenimentul de lansare a celui mai așteptat film al anului în România, „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”, regizat de James Cameron, a avut loc pe 14 decembrie 2022 la sala IMAX Cinema City din București.

Critici de film, influenceri și vedete s-au reunit în sala de cinema pentru a viziona în premieră în România partea a doua a filmului Avatar, după 13 ani de așteptare.

Pentru o seară, cinefilii români și fanii Avatar din România au călătorit pe planeta Pandora pentru a afla povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmăresc, lucrurile pe care sunt dispuși să le facă pentru a se proteja reciproc, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

Vezi imagini de la evenimentul de lansare în România a filmului „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”

Filmul „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”, distribuit de Forum Film România, este la cinema din 16 decembrie 2022. Nu rata șansa de a vedea în exclusivitate la cinema filmul „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” în varianta 3D pentru a te bucura de o producție care îți hrănește toate simțurile și pentru a simți adrenalina unei povești intense și emoționante până în ultimul moment.