Marvel anunță că următoarele două filme din seria Avengers, Avengers: Infinity War 1 și 2, vor fi turnate cu o cameră de filmat revoluționară IMAX, o versiune îmbunătățită a camerei Alexa 65 de la ARRI.
Cele două filme ale seriei Răzbunătorii, Infinity War 1 și 2, programate pentru anii 2018 și 2019 vor deveni astfel primele lungmetraje de la Hollywood filmate în totalitate cu camere IMAX, iar producătorii promit că dimensiunile și rezoluția imaginilor IMAX vor oferi spectatorilor o experiență cinematografică fără precedent.
Regizorii Joe și Anthony Russo, cei care vor regiza următoarele două filme Avengers, vor experimenta camera digitală IMAX/ARRI 2D în producția Captain America: Civil War. Filmul, a cărui producție a început deja și care va intra în cinematografe în primăvara lui 2016, va avea câteva secvențe de acțiune filmate cu revoluționarele camere IMAX.

Între timp, Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron, lansat în urmă cu două săptămâni, se bucură de un success uriaș. Filmul are încasări de aproape 700 de milioane de dolari după 14 zile de la lansare.