Warner Bros. Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă dramă romantică “Absolut tot”, ecranizarea romanului cu același titlu, scris de Nicola Yoon.

Ce-ar fi dacă nu ai putea să atingi, să guști, să mângâi nimic din lumea exterioară? Ce-ar fi dacă nu ai putea să respiri aerul proaspăt al dimineții sau să simți căldura soarelui pe obraz? Sau să îi dai un sărut băiatului la care visezi?

“Absolut tot” spune povestea de dragoste a lui Maddy, o tânără ce tocmai împlinește 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație, ce nu poate părăsi protecția mediului din casa ei, sigilat ermetic, din cauza unei afecțiuni rare care îi atacă sistemul imunitar… și a lui Olly, băiatul din vecini, care nu lasă ca acest amănunt să-i oprească.

Madeline e disperată să experimenteze ceva, orice din lumea exterioară, pe care o găsește fascinantă și stimulatoare. Maddy e disperată să trăiască prima ei poveste de dragoste. Privind prin ferestre închise și comunicând doar prin mesaje scrise, Maddy și noul ei vecin, Olly, formează o legătură adâncă ce îi face ca, în cele din urmă, să riște totul ca să fie împreună… chiar cu riscul de a pierde totul.

Olly se îmbracă numai în negru. Se dă cu skateboard-ul. Cuvântul lui preferat e ‘macabru.’ Viața lui Maddy e controlată, ordonată, în ea domnesc curățenia și rutina. În ciuda diferențelor, Olly și Maddy sunt pe aceeași lungime de undă, pentru că și Olly e prins în viața lui ca într-o capcană. Fiecare, din motive diferite, desigur, se simte izolat și neînteles în familia lui.

Înainte de mutarea lui Olly în casa de vizavi, înainte ca el să devină vecinul, prietenul, confidentul și chiar mai mult de atât, universul lui Maddy se reducea la trei persoane: mama ei, Pauline; asistenta ei medicală, Carla; și Rosa, fiica lui Carla.

Pauline e mama lui Maddy, doctorul ei și cea mai bună prietenă, ultima calitate, binențeles, un pic neobișnuită, cel puțin, în cazul marii majorități a adolescentelor, dar nu și pentru Maddy, care se bazează pe ea pentru aproape orice. Soțul și fiul Paulinei au murit cu ani în urmă, într-un accident și de atunci, cele două au reprezentat totul, una pentru cealaltă.

Dar cum va reacționa mama lui Maddy atunci când va afla că fiica ei trăiește o minunată poveste de iubire, așa cum numai la 18 ani poți iubi? O iubire fără de care viața nu merită trăită, dar, în același timp, o iubire care îi pune viața în pericol de moarte?