La timp pentru un Halloween de neuitat, Familia Addams revine în cinematografe cu o serie de aventuri neașteptate, amuzante și captivante. Cea mai ciudată familie de pe ecran te așteaptă să li te alături, de data aceasta nu în casa lor înfricoșătoare, ci într-un… roadtrip. Cu siguranță nu va fi greu să te convingem, dar dacă te mai gândești încă de ce să mergi la cinema pentru ei, iată mai jos 6 motive solide. Ar fi fost 7 dacă am fi putut să punem amenințarea voodoo pe listă.

Știm sigur că ți-a fost dor de ei!

Nu ai cum să spui că nu știi de Familia Addams sau că nu ai făcut niciodată o glumă legată de Morticia sau vărul IT. Personajele sunt deja atât de iconice încât e imposibil să nu te bucuri de revedere, încă din prima clipă când auzi fundalul sonor. Morticia, Gomez, Wednesday, Pugsley, Uncle Fester, Lurch, Granny, și Hand sunt atât de savuroși și macabri încât te trec în cele 93 de minute de film prin toate stările și trăirile – sunt hilari, sunt enervanți, sunt dubioși, sunt sadici, sunt iubitori? Ce mai contează?

Vei pleca de la cinema amuzat, intrigat, cu un nou ringtone și cu o părere mult mai bună despre familia ta.

Or fi Wednesday și Pugsley niște ciudați, dar sunt tot adolescenți

Copiii Addams nu mai sunt de mult copii, ci adolescenți care pun nervii părinților pe bigudiuri. Pe cât sunt ei de antisociali, ciudați și spooky, pe atât se îngrijorează Morticia și Gomez că nu mai petrec timp cu toții ca o familie și că odraslele lor îi evită. Așa că împachetează toată familia, mai puțin pe Granny, și pleacă într-un roadtrip de familie, menit să îi reunească și să îi facă pe copii să se terorizeze mai puțin unul pe altul.

Evident că nu totul merge conform planului și se lasă cu aruncări în cascada Niagara, necunoscuți speriați și o Wednesday care bănuiește că ea de fapt nu este deloc o Addams.

Nu credeai că îi vei vedea vreodată în excursie sau în oraș

Negru, mult întuneric, uși care scârțâie, unghere dubioase – casa Familiei Addams e parte din poveste așa că vei fi surprins să îi cunoști în alt context. Cu toate că rulota familiei nu e așa diferită de casa lor, cu tot cu un crematoriu inclus și cu Hand pe post de șofer. Dar ce nu trebuie să ratezi pe Addams în locuri populate, unde se întâlnesc și interacționează cu (alți) oameni. Nu încape îndoială că personalitățile lor macabre și…talentele lor vor face ravagii peste tot pe unde trec.

Un roadmovie care spune povestea oricărei familii

Familia Addams 2 te ține cu sufletul la gură kilometru cu kilometru, minut cu minut, printre hotote de râs. Doar că în spatele ciudățeniei se ascunde, la urma urmei, povestea unei familii. Și hai să fim serioși, ce familie nu are membri ieșiți din comun, obiceiuri de neînțeles, ciondăneli și ironii? Dacă ești adolescent, te vei regăsi în răbufnelile copiilor, dacă ești părinte vei zâmbi amar la provocările adulților.

Mai mult ca sigur vei avea o groază de momente de „wow, așa suntem și noi” și vei împărtăși glumele cu cei dragi mult timp după ce vă ridicați din fotoliul de cinema. La drum cu Familia Addams îți vei redescoperi cu drag propria familie, așa specială cum este ea.

Charlize Theron, Bette Midler și Snoop Dogg dau voce personajelor

Animațiile sunt cu atât mai catchy cu cât în spatele personajelor recunoști vocile actorilor sau vedetelor tale preferate. În Familia Addams 2, Charlize Theron îi dă voce Morticiei, Snoop Dogg este vărul IT, Bette Midler este Granny, asta doar ca să îi numim pe câțiva dintre cei mai savuroși. Nici coloana sonoră nu se lasă mai prejos, cu nume precum Christina Aguilera, Maluma, Megan Thee Stallion, Snoop Dogg și Rock Mafia.

Iar dacă optezi alături de cei mai mici din familie pentru versiunea dublată, să nu te miri că iei o porție de cântec, râs și glume cu voi acasă.

Ai nevoie de o porție bună de râs

Familia Addams 2 este produs în totalitate în pandemie, cu voci trase acasă de actori sub forturi de perne și pături care țineau zgomotele departe. O provocare pentru ei, însă o gură de aer proaspăt pentru noi toți cei care ne bucurăm acum de un rezultat excelent în fața marilor ecrane.

Timp de o oră și jumătate ai ocazia să evadezi complet din realitate și să te distrezi cum nu ai mai făcut-o de mult. Este filmul ușor, relaxant, amuzant și captivant de care ai nevoie ca să te deconectezi. Să nu fii surprins dacă vei vrea să revii la cinema pentru încă o porție de Addams, mai ales în zilele în care pare că ai norișorul furios fix deasupra capului tău.

Grăbește-te, filmul a ajuns deja la cinema, călătoria alături de Familia Addams începe cu biletul tău la cea-mai-cea animație a toamnei!