GALERIE VIDEO

 

Sinopsis:

Noul capitol din seria “Rocky” (ar fi al șaptelea, la fel ca Star Wars) spune povestea lui Rocky Balboa – legendarul personaj interpretat cu aceeași sinceritate și forță ca întotdeauna de Sylvester Stallone – dar, de această dată din poziția de antrenor și mentor.

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) este fiul lui Apollo Creed, fost campion mondial de box, la categoria grea. Dar Adonis nu și-a cunoscut niciodată celebrul tată. Apollo a murit înainte ca fiul să se nască. Cu toate acestea, Adonis are boxul în sânge. Așa că el se duce în Philadelphia, orașul în care a avut loc istoricul meci dintre Apollo Creed și pe vremea aceea încă necunoscutul Rocky Balboa.

Odată ajuns în orașul iubirii, Adonis îl găsește pe Rocky (Sylvester Stallone) și îi cere acestuia să îl antreneze. În ciuda faptului că Rocky insistă că a renunțat la lumea boxului pentru totdeauna, el vede în Adonis puterea și hotărârea pe care le avea Apollo – rivalul necruțător devenit mai apoi cel mai bun prieten al său. Așa că Rocky acceptă să-l antreneze pe tânărul luptător, chiar dacă el însuși are de înfruntat un oponent mai letal decât oricare dintre cei pe care i-a avut în ring.

Cu Rocky în colțul său, Adonis devine rapid un nume de luat în seamă și primește o șansă la titlu… Dar poate tânărul boxer să găsească în el însuși voința și motivația necesare pentru a deveni un adevărat luptător? Și poate face asta în timp util, înainte de a urca în ring pentru marea înfruntare?

Pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări, va trebui să fiți în ring, pardon, în cinematografe (deși senzația va fi aceeași), începând cu 1 ianuarie.

 

 

 

ECHIPA:

Regizor: Ryan Coogler

Scenariu: Ryan Coogler, Aaron Covington, Ryan Coogler, Sylvester Stallone

Producător:  Robert Chartoff, William Chartoff, Sylvester Stallone, Kevin King Templeton, David Winkler, Irwin Winkler

Staruri: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson

O producție: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Warner Bros.New Line Cinema, Chartoff-Winkler Productions

 

 

 

 

 

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Creed

Premiera: 1 IANUARIE 2016

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: normal