Cenușăreasa

Sinopsis:

Povestea Cenușăresei urmărește destinul tinerei Ella (Lily James) al cărei tată, un negustor văduv, se recăsătorește. Din dorința de a-și susține moral tatăl, Ella le primește cu bucurie în casa părintească pe mama sa vitregă (Cate Blanchett) și pe fiicele acesteia, Anastasia (Holliday Grainger) și Drisella (Sophie McShera). Dar, când tatăl Ellei moare pe neașteptate, mama și surorile sale vitrege o obligă să devină servitoare în propria casă părintească.

 

Rebotezată Cenușăreasa și tratată cu cruzime de noua familie, Ella e decisa să nu-și piardă speranța și să respecte sfatul răposatei sale mame: “Fii curajoasă și blândă!”

ECHIPA:

Regizor: Kenneth Branagh

Scenariu: Aline Brosh McKenna, Chris Weitz

Producător: Simon Kinberg, David Barron, Allison Shearmur

Staruri: Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Nonso Anozie, Stellan Skarsgård, Holliday Grainger, Derek Jacobi, Ben Chaplin, Hayley Atwell, Sophie McShera

O producție: Walt Disney Pictures

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Cinderella

Produs de  Walt Disney Pictures

Premiera: 15 MARTIE 2015

Distribuit de ForumFilm

Formatul filmului: normal

GALERIE IMAGINI

IMAGINI DE LA PREMIERĂ

 

La 65 de ani de la premiera animaţiei extraordinare realizate de Disney, “CENUŞĂREASA” readuce în atenţia publicului basmul atât de îndrăgit scris de Charles Perrault. Vedetele, jurnaliştii, bloggerii şi o mulţime de copii au pătruns din nou în lumea magică a Cenuşăresei, participând la vizionarea în avanpremieră a filmului regizat de Kenneth Branagh.