Premiera de gală a filmului
„Băieții buni ajung în Rai”

Băieții buni ajung în Rai” a fost lansat aseară la Cinema City din AFI Cotroceni, ca un #FunkyParastas, în prezența a 600 de invitați.
Actorii Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan, Sergiu Costache, Șerban Pavlu și Marian Râlea joacă în comedia romantică regizată de Radu Potcoavă și distribuită de Forum Film, din 22 martie în cinematografele din România.

Produs de WeAreBasca, coproducător Chainsaw Europe și regizat de Radu Potcoavă, filmul îl prezintă pe Dan, decedat la 41 de ani într-un accident de mașină.
Dan ajunge în Paradis, pe o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici.
Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

CHIAR AȘA, TE-AI GÂNDIT CE TE AȘTEAPTĂ DINCOLO?
Vino acum în cinematografe să vezi „Băieții buni ajung în Rai”.

 

La acest film, am vrut să am o libertate totală, să merg cu secvențele fix acolo unde mă conduc ele: spre o emoție sau spre un hohot de râs. Sper ca publicul să vină la filmul nostru, să râdă și, pentru o oră și jumătate, să uite de job, de trafic, de cozi, de rate și, în general, de toate grijile vieții cotidiene; să respire un pic pe o plajă pustie, cu o bere în față, gândindu-se dacă să se bage la umbră sau să mai facă o baie…
Radu Potcoavă, regizorul filmului