„Omul-Furnică şi Viespea: Quantumania” a fost lansat în România

Fanii Marvel s-au reunit la cinema pentru a participa la evenimentul de lansare al filmului „Ant-Man and The Wasp: Quantumania / Omul-Furnică şi Viespea: Quantumania” în România.

Avanpremiera noului film regizat de Peyton Reed, care dă startul Fazei 5 din Universul Cinematic Marvel (MCU), a avut loc în Sala IMAX Cinema City din București în data de 15 februarie 2023.

Evenimentul a atras în sala de cinema un număr considerabil de fani ai Universului Marvel, critici de film, vedete și influenceri care au urmărit noile aventuri prin care trec cei doi super-eroi parteneri, Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) în Tărâmul Cuantic.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a descoperi o frântură din multitudinea de surprize pe care filmele Marvel ni le pregătesc în curând.

Nu rata șansa de a păși în Tărâmul Cuantic împreună cu super-eroii Marvel și urmărește o aventură de neuitat, care păstrează în centru elemente cât se poate de umane: dragostea pentru cei dragi, dorința de a-i proteja de orice pericole, dar și nevoia de a-i face să fie mândri de tine.

Filmul „Ant-Man and The Wasp: Quantumania / Omul-Furnică şi Viespea: Quantumania”, distribuit de Forum Film România, este disponibil în toate cinematografele din țară din 17 februarie 2023 în formatele: subtitrat 2D/3D, IMAX 3D, 4DX 3D, Dolby Atmos, 3D dublat HU.

Noua producție cinematografică abundă în efectele vizuale care îți vor tăia răsuflarea și cu scene de acțiune care te vor face să stai cu sufletul la gură, așa că fii sigur că alegi să urmărești filmul în formatul tău preferat.