Lansarea filmului „Creatorul” în România

CinemaCity a găzduit aseară evenimentul special pentru lansarea filmului „Creatorul”. Peste 300 de invitați au fost martorii primei proiecții în Sala IMAX Cinema City. Filmul explorează subiectul Inteligenței Artificiale (AI) într-o poveste captivantă, oferind publicului o seară memorabilă dedicată viitorului tehnologiei.

Gareth Edwards – regizorul filmelor „Rogue One” și „Godzilla” – semnează acest thriller science fiction, plasat în mijlocul unui viitor război între rasa umană și forțele Inteligenței Artificiale. Filmul îi are în distribuție pe John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Allison Janney și Madeleine Yuna Voyles.

Vă asigurăm că pelicula realizată de Edwards vă va expune la imagini uimitoare, momente surprinzătoare, trăiri intense și întrebări captivante, care vă vor ține cu sufletul la gură. Filmul poate fi vizionat numai la cinema, în avanpremieră din 28 septembrie 2023, în formatele IMAX, 4DX, Dolby Atmos, dublat HU.

Vino la cinema din 28 septembrie, și te vei afla în centrul încleștării pe viață și pe moarte cu Inteligența Artificială, la un pas de Apocalipsă.

Filmul poate fi vizionat numai la cinema, în formatele IMAX, 4DX, Dolby Atmos, și dublat HU.