Gala filmului
„În inima Naționalei – din vestiar până în Germania”
a reunit la Cinema City nume sonore

Avanpremiera de gală a filmului „În inima Naționalei – din vestiar până în Germania” a reunit pe 9 mai, la Cinema City din AFI Cotroceni, nume sonore din fotbalul românesc și iubitori ai sportului rege din România.

Edi Iordănescu, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Gino Iorgulescu, Kyros Vassaras, Darius Olaru, Adrian Șut, Valeriu Argăseală și Daniel Pancu sunt doar câteva dintre persoanele importante ale fotbalului românesc prezente la eveniment.

Acestora li s-au alăturat personalități din alte sfere publice: Marcel Ciolacu, Premierul României și Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal.

Filmul spune povestea unei calificări și a unei echipe în care nimeni nu mai credea. Aproape nimeni. O poveste din culisele campaniei de calificare la Euro 2024 care își propune să descopere cum în vestiare jucătorii au devenit echipă și apoi echipa a devenit familie.

Spectatorii vor putea viziona în premieră la cinema imagini din vestiarul naționalei, discursurile lui Edi Iordănescu și emoțiile jucătorilor înainte de începutul meciurilor.

Vino acum la cinema să trăiești bucuria și emoția fotbalului!