Filmul „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” a fost lansat aseară în România

Pentru fanii Marvel din România așteptarea a luat sfârșit: “Gardienii Galaxiei: Volumul 3” a ajuns oficial în România, iar evenimentul de lansare a avut loc la Sala IMAX din AFI Cotroceni în seara de 3 mai 2023.

Evenimentul a atras în sala de cinema un număr considerabil de fani ai Universului Marvel, critici de film, vedete și influenceri. Toți cei prezenți au luat parte la ultimul capitol din saga „Gardienii Galaxiei” unde iubitul nostru grup de neadaptați arată puțin diferit acum. Peter Quill trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Galaxia și pentru a-l proteja pe Rocket. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce foarte probabil la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

Gardienii Galaxiei: Volumul 3”, distribuit de Forum Film România, este disponibil în toate cinematografele din țară din 4 mai 2023 în formatele: Subtitrat, 3D, 3D ATMOS, IMAX 3D, 4DX 3D, Dublat HU 3D.

Filmul are aceeași distribuție impresionantă din care fac parte Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel sau Sylvester Stallone.