Reese Witherspoon și Sofia Vergara fac o pereche explozivă în comedia Hot Pursuit (Urmărire periculoasă), film care intră în cinematografele din România începând din 8 mai. Regizoarea Anne Fletcher, o veterană a comediilor (The Proposal), mărturisește că și-a dorit foarte mult să regizeze pelicula Urmărire periculoasă pentru că a intuit chimia dintre cele două actrițe care sunt, de altfel, la prima lor colaborare.


Reese Witherspoon joacă în Urmărire periculoasă rolul ofițerului de poliție Cooper care primește misiunea de a o escorta pe Daniella Riva (Sofia Vergara), o soție de mafiot, din San Antonio până în Dallas, acolo unde Riva și soțul ei vor depune mărturie împotriva unui renumit traficant de droguri. Relația dintre cele două este tensionată de la bun început și, în urma unei ambuscade, drumul lor prin Texas se transformă dintr-o simplă formalitate într-o cursă contra-cronometru presărată cu pericole neașteptate.

Reese Witherspoon mărturisește: “Eu și Sofia Vergara suntem nepotrivirea fizică perfectă. Mi-am dat seama că pe ecran vom face o pereche perfectă. Ea este atât de înaltă și de sigură pe ea, iar pe lângă ea eu m-am simțit imediat mică și amuzantă. Am știut că ne putem juca în zona asta.”