Polaroid

GALERIE VIDEO

Sinopsis:

De la producătorii filmelor The Ring și The Grudge și având la bază un scurtmetraj premiat internaţional, scris și regizat de Lars Klevberg, vă prezentăm noua paradigmă a terorii: Polaroid. În magazinul de antichităţi în care lucrează, Bird Fitcher, o liceană singuratică, găsește accidental un vechi aparat de fotografiat Polaroid. La început, nu are nici cea mai vagă idee despre ce secrete întunecate ascunde vechiul aparat de luat instantanee. Nu-i ia însă mult să descopere, cu groază, că toţi cei fotografiaţi cu Polaroidul ei prăfuit au parte de sfârșituri bruște și oribile.

ECHIPA:

Regizor: Lars Klevberg

Scenariu: Blair Butler

Producător: Chris Bender, John Einar Hagen, Roy Lee, Petter Onstad Løkke, Michael Mahoney, Jake Wagner, Jake Weiner, Bob Weinstein

Staruri: Kathryn Prescott, Katie Stevens, Madelaine Petsch

O producție: Dimension Films, Eldorado Film, Vertigo Entertainment

 

 

CE E DE ȘTIUT:

Titlu original: Polaroid

Premiera: 01 DECEMBRIE 2017

Distribuit de Forum Film România

Formatul filmului: normal

 

 

 

FILMBUZZ

Absolut tot Maddy: “N-am ieșit din casă de 17 ani.”

Warner Bros. Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă dramă romantică “Absolut tot”, ecranizarea romanului cu același titlu, scris de Nicola Yoon. Ce-ar fi dacă nu ai putea să atingi, să guști, să mângâi nimic din lumea exterioară? Ce-ar fi dacă nu ai putea să respiri aerul proaspăt al dimineții sau să simți căldura soarelui pe obraz? Sau să îi dai un sărut băiatului la care visezi?

Vechea gardă înfruntă noua generație în Mașini 3

În drumul pe care îl are de parcurs în Mașini 3, Fulger McQueen se intersectează cu tot felul de personaje, care mai de care mai provocatoare, într-un fel sau altul. Începând de la o antrenoare impulsivă și entuziastă, ce pare hotărâtă să-i repornească cariera lui McQueen, indiferent de riscuri, și până la un grup de piloți legendari ce au alergat, la vremea lor, alături de Fabulous Hudson Hornet—toate personajele din Mașini 3 își vor lăsa urmele de cauciuc încins pe marea pistă în care se va transforma ecranul de cinema.

Unlocked. Pericol Descătușat. NOOMI RAPACE, ORLANDO BLOOM, MICHAEL DOUGLAS și JOHN MALKOVICH într-un thriller contra cronometru.

Pentru o vreme, Alice Racine (Noomi Rapace) a fost una dintre cele mai bune investigatoare CIA. Apoi a venit un moment de cotitură în cariera ei, un moment critic când a eșuat în misiunea de a extrage informații cruciale de la un suspect. Consecința acestui eșec a fost ca CIA nu a reușit să oprească la timp declanșarea unui atac terorist asupra Parisului, ce s-a soldat cu zeci de victime nevinovate.