COMPLETEAZĂ QUIZ-UL

Descoperă ce fel de supererou ești și intri în cursa pentru super-premii

Marele Premiu

1 city-break la Amsterdam pentru tine și partenerul tău de aventuri

Include bilete de avion din București, 2 nopți de cazare și vizită la Madame Tussaud pentru expoziția personajelor Studiourilor Marvel: Răzbunătorii.

3 X seturi originale

Omul Furnică și Viespea

3 X seturi originale

Incredibilii 2

Concursul s-a incheiat, felicitari super-castigatorilor! Dar tu poti afla in continuare ce superputeri ai

START QUIZ

Felicitari!

Mr. Incredible

Ești campionul familiei, al prietenilor, al întregii lumi! Mr. Incredible iubește să fie supererou, iar tu pari a fi ruda lui apropiată.

E foarte puternic, se pricepe incredibil de bine la a se ocupa singur-singurel de băieții răi, dar uneori, în actele sale de eroism, e ca un elefant într-un magazin ticsit de porțelanuri. Eșecul nu este un cuvânt ușor de acceptat în vocabularul unui supererou, mai ales în acela al lui Mr. Incredible. Totuși, din dragostea pe care le-o poartă celor dragi vin înțelegerea, responsabilitatea și capacitatea de a face față unor situații pe cât de comune pentru unii, pe atât de nefamiliare pentru el. Care sunt acestea? Descoperă-le în avanpremieră, din 23 iulie, la cinema!

Felicitari!

Elastic Girl

Salvator prin definiție, ești gata să sacrifici orice pentru a veni în ajutor...tuturor!

Protectivă, înțelegătoare, iubitoare, multitasking, neînfricată, Elastic Girl, la fel ca și tine, se întinde, se răsucește, se dă peste cap pentru toți cei dragi și pentru cauzele în care crede. Își pune toată energia, puterea și inteligența în misiunile de zi cu zi și reușește în mod incredibil să facă trecerea de la mama super-grijuliela eroina plină de curaj și invers. Are o dorință înnăscută de a-i salva pe ceilalți, iar aceasta stă la baza super-puterilor ei. În avanpremieră, din 23 iulie, toate reflectoarele sunt pe Elastic Girl și pe familia sa incredibilă, la cinema!

Felicitari!

Violet Parr

Sensibilitatea, istețimea și simțul umorului sunt calitățile tale cele mai de preț!

Adolescentă introvertită, inteligentă și cu o inimă mare, Violet pare prinsă între copilărie și maturitate, între încredere de sine și insecuritate, între un sarcasm hilar de tranșant și ocrotirea celor dragi...iar tu semeni tare mult cu ea. Puterile ei - abilitățile de a deveni invizibilă și de a produce câmpuri de forță din ce în ce mai mari - reflectă dorințele ocazionale ale adolescentului de azi de a se proteja, de a bloca lumea și de a evita supravegherea îndeaproape. Când are nevoie de spațiu personal, Violet are toate atuurile să și-l creeze. Când e momentul să facă echipă cu cei dragi pentru a salva situația, își pune la bătaie tot ce e mai bun din super-puterile sale. Vino s-o vezi în acțiune, în avanpremieră, din 23 iulie, la cinema!

Felicitari!

Dash Parr

Curajul, aventura și pofta de viață aleargă alături de tine la viteză maximă!

Un copil neobosit, curios, cu chef de aventură și cu puterea remarcabilă de a prinde o viteză dincolo de limita incredibilului, acesta este Dash, iar tu ești exact ca el. Cu o sursă de energie nelimitată și un curaj pur, nefiltrat de rațiune, Dash nu vrea decât să-și arate abilitățile speciale în confruntarea cu cei răi și nu înțelege de ce trebuie să-și păstreze secretul super-puterii. Simpatic-foc, e ca un mini Bob/Mr. Incredible. Cel face pe Dash să fie atât de Super? Viteza incredibilă! – iar asta e un motiv arhi-suficient pentru a-l descoperi în avanpremieră, din 23 iulie, la cinema.

Felicitari!

Ant-man

Inteligența, sufletul mare și naivitatea simpatică sunt mixul care te face de neînlocuit!

Cuminte, deștept, ușor naiv, amuzant, gata să meargă pe muchia dintre lege și fărădelege pentru cei dragi și pentru cauzele în care crede - acesta e Ant-Man și tu ești exact ca el. Scott Lang trăiește, însă, cea mai mare provocare a vieții sale: să fie tatăl-model de care fiica sa are nevoie și supereroul pe care se bazează Hope van Dyne, Dr. Hank Pymși lumea-ntreagă. Pe cât de mult își gândește acțiunile, pe atât de rapid și pe neașteptate împarte pumni, picioare și mișcări amețitoare răufăcătorilor. Pe cât de puternic, curajos și sclipitor este când se mișcorează ori se mărește în luptă, pe atât de stângaci și emoționat este în dialogul cu partenera sa de misiune. Face ce face și le rezolvă pe toate. Cuvintele nu-i aduc mereu un serviciu, însă în asta stă farmecul acestui supererou, nu-i așa? Vino să vezi cum face echipă cu Viespea, din 6 iulie, la cinema!

Felicitari!

The Wasp

Ambiția, disciplina, mintea sclipitoare și puterea de a-i motiva pe ceilalți sunt doar câteva dintre super-puterile tale, cu care faci lumea un loc mai bun!

Determinată, sarcastică, pregătită, curajoasă – așa intră Hope van Dyne în costumul de Viespe, iar tu ii semeni foarte mult. Pe cât de dură și hotărâtă se arată când e vorba de dus planul la bun sfârșit, pe atât de protectivă este în momentele de cumpănă. E serioasă, organizată și poartă mereu cu sine o doză de mister care o face și mai atrăgătoare, cu și fără aripi. Este un lider înnăscut, iar această calitate și-o arată indiferent de dimensiunea de care se folosește în luptă. Descoperă-i personalitatea și puterile din 6 iulie, pe marile ecrane!

SPUNE-LE ȘI PRIETENILOR TĂI CÂT DE

EȘTI

Și nu uita! Nu contează cât de mare ești,
ci cât de mult îți dorești să reușești.