Înzestrat cu o inimă mare, cu inteligență și cu puțină naivitate șarmantă, dar echipat cu un costum pe măsura inteligenței lui Hank Pym, Omul Furnică pare să le bifeze pe toate pentru a începe cu dreptul o misiune cu o miză mare (hai s-o descoperi pe marile ecrane!).


via GIPHY

Poate nu începutul e marea provocare, ci întorsăturile de situație de pe parcurs, cu tot mai mulți răufăcători cu interese ascunse pe urmele lui, cu secrete din trecut, cu efectele neașteptate ale unui ser special (despre care jură unii că nu e serul adevărului), cu descoperiri la limita incredibilului, într-o suită întreagă de micșorări și măriri care să-i dea pe toți pe spate. La propriu!

Așa că cităm din cel mai simpatic filosof din distribuția filmului Omul Furnică și Viespea: ”Poate ai nevoie de un partener.”


via GIPHY

Soarta face ce face (rămâne să afli la cinema) și o aduce pe Hope van Dyne în costumul de Viespe. Determinată, sarcastică, curajoasă, echipată cu aripi și cu blastere, cu mișcări amețitoare – așa intră în scenă Viespea, să fie în echipă cu Omul Furnică.

via GIPHY

Am zice că nu îți vei mai lua ochii de la ea, dar știe Scott cum să spargă bula de ”wow” cu niște replici pe cât de stângace, pe-atât de amuzante.

De altfel, în cazul Omului Furnică, pe cât de mult își gândește acțiunile, în liste și listuțe, cu punctele 1, 2, 2A, 2B etc. pe atât de rapid și pe neașteptate împarte pumni, picioare și mișcări amețitoare. Pe cât de puternic, curajos și sclipitor este când se micșorează ori se mărește în luptă, pe atât de stângaci și emoționat este în dialogul cu partenera sa de misiune. Dacă le va rezolva pe toate, va reuși doar alături de ea, Viespea! Dar și în cazul ei, pe cât de dură și hotărâtă se arată când e vorba de dus planul la bun sfârșit, pe atât de protectivă este în momentele de cumpănă. E serioasă, organizată și poartă mereu cu sine o doză de mister care o face și mai atrăgătoare, cu și fără aripi. Cu asemenea atuuri, cum să nu existe priviri calde, admirative, emoționante, care durează … până la replica lui Hank Pim?

Scott face echipă cu Hope, ei cu Hank, în timp ce Hank e cu gândul la partenera sa de viață și de misiuni, Viespea originală, Janet Van Dyne, și față-n față cu greșelile trecutului. Echipa e completată de Luis și partenerii săi, tocmai pentru ca tu să găsești vinovați pentru durerea de obraji de care te vei ”plânge” după film, de la atâtea hohote de râs.

Nimeni nu e singur în toată aventura asta; până și The Ghost face echipă cu cineva! Cu cine? Rămâne să descoperi chiar tu, la cinema.


via GIPHY

Așa cum acțiunea face echipă bună cu umorul Marvel, cum efectele speciale care te țin cu sufletul la gură se completează perfect cu momentele emoționante, cum celor mai tari mașini le stă bine în colecție, cum trecutul se poate vindeca prin succesul prezentului, așa și în cazul celor mai mici supereroi din Universul Marvel, reușita vine în echipă.
Nu mai sta pe gânduri și ia-ți partenerul de distracție la cinema!

via GIPHY

P.S. Nu uita că orice fan Marvel stă la film până la final!

BONUS.

Care supererou se potrivește cel mai bine personalității tale? Omul Furnică sau Viespea? Nu sta prea mult pe gânduri pentru răspuns. Completează quiz-ul Cine-Heroes și în câțiva pași, ai și aflat ce fel de supererou ești! În plus, avem și o miză mare: câștigi un city-break la Amsterdam, pentru tine și partenerul tău de aventuri sau kituri de supererou.

Nu uita! Nu contează cât de mare ești, ci cât de mult îți dorești să reușești!