În acest weekend, spune DA! febrei musculare de la hohote de râs! Trece-ți în agendă o comedie care să se lase cu bună dispoziție și pe care să nu o uiți prea ușor: ”Amnezie cu surprize”.

Filmul este un remake al comediei Overboard din 1987, însă cu personaje inversate: femeia bogată, răsfățată și amnezică, interpretată de îndrăgita Goldie Hawn are acum un echivalent în Leonardo, iar părintele singur și sărac, interpretat acum trei decenii de Kurt Russel, este acum Kate (Anna Faris), o mamă singură, care de-abia își duce traiul împreună cu cei trei copii ai ei. Important de știut este că Goldie Hawn și-a declarat aprecierea pentru noul film și față de interpretarea actorilor Anna Faris și Eugenio Derbez.

Cu ”binecuvântarea” lui Goldie în minte și cu chef de distracție și relaxare, iată cu ce bagaj de așteptări să vii la film:
Karma e as în răsturnări de situație

via GIPHY

De la ”Ai putea să te folosești de situația asta (…) ca să i-o plătești” la ”O, vreau și eu un soț fals” e cale lungă, dar condimentată din plin cu stângăcii, minciuni de tot hazul, muncă și cu un devotament demn de respect.
Printre hohote de râs se va strecura o poveste de viață emoționantă, despre dreptate, acceptare și iubire.

Când iei viața de adult în piept, vin și nervii la pachet

via GIPHY

Livrator de pizza, menajeră, studentă, plătitor de taxe, chiriaș, mamă singură, adult responsabil…Mai e loc în descriere pentru a o prezenta pe Kate? Poate în câteva dintre ”of-uri” și ”oh, nu”-uri te vei regăsi și tu, dar hazul crește cu cât toate se întâmplă pe repede-nainte în viața personajului interpretat de Anna Faris. Care dintre aceste momente hilare se va transforma într-un gif distribuit prietenilor tăi de pe Facebook? Rămâne să ne dai tu de veste pe pagina Cineforum.

Ține minte: petrecerile explozive se lasă cu amnezie cu surprize

via GIPHY

Cu conturile grase, Leonardo e regele petrecerilor pe iahtul său. Pe plajă, plin de nisip, situația stă cu totul altfel: conturi goale sau inexistente, dar o listă bogată în activități casnice și profesionale și de momente pline de gingășie, în familie. Mai e loc de muzică, dans și voie bună? Află răspunsul din fotoliul de cinema, weekendul acesta.

via GIPHY

Parenting: gata cu toate copilăriile, e timpul să fii un model demn de urmat!

via GIPHY

Când ești părinte, nu e obligatoriu să știi răspunsul corect la fiecare întrebare.
”– Ce e ăla un pervers?
— Nimic!
— Atunci pot să am unul?”
Cât de pe-fază a fost Kate pentru un răspuns inspirat și cum s-a ajuns la această conversație din cale-afară de amuzantă? Descoperi la film, când râzi cu lacrimi.

Dragostea poate fi ca mersul pe bicicletă

via GIPHY

Pornești cu emoții și puțină stângăcie, te-aștepți la dezechilibru ori la căzături, dar îți iei avânt și, pe neașteptate, ajungi să simți că o știi de-o viață. ”Amnezie cu surprize” îți amintește că dragostea își poate face loc chiar și-atunci când nu o ai în plan și se face simțită prin umor, peripeții, întorsături de situație nesperate și susținere necondiționată.

Ține minte: din 11 mai, ai parte de ”Amnezie cu surprize”!
Anna Faris, Eugenio Derbez și Eva Longoria Baston îți promit o comedie grozavă, de trăit din fotoliile de cinema alături de gașca de prieteni și de întreaga familie!